Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: ANDY12345 »

Duszyczka pije przez skórę, wątrobę oszczędza ;) :lol:
:serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Duszyczka pisze: 02 mar 2019 16:28 ..idę do swego królestwa na rozpustę...Pojawiam się nowa ja. ;)
nie utopiłaś się aby :?: :roll: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie Kochani. :serce:
Jestem w Wieńcu. Zainstalowali mnie w Tęczy. Tragedia :!: :evil:
Pokoik 2-u osobowy ale malutki, dla porównania w Jutrzence - tym głównym budynku pokoje są 2x większe i z balkonem a mój budynek jest bez balkonów.
Stołówka.
Obiad jako taki, po 2-uch godzinach byłem głodny, Na kolację twarda parówka 3 plastry jakiejś mielonki i MARGARYNA :!: :evil:
Gdy się zapytałem o masło to dostałem odpowiedź że zmienił się prezes :!: :evil: :lol: :evil: :lol:
Nie wiem śmiać się czy płakać :roll: :o
Mój współlokator ok. 70-cio letni pan, jakiś chyba pastor ale okaże się później jaki jest. Ważne że jest spokojny i nie będę miał z nim problemów. Chociaż o drinku z nim mogę zapomnieć. ;) :roll:
Poznałem dziś GELKA to pierwszy forumowicz którego poznałem w realu. :D Jest spoko i dobrze się czuję w jego towarzystwie. :D
11-ego przyjedzie RICOLLO a 12-ego SROCZKA. 18-ego zaś przyjedzie AD2019 ale nie wiem czy Go poznam bo wysłałem Mu namiary ale się nie odzywa. :?
Będę w stałym kontakcie z Wami i na bieżąco wszystko opiszę.
Mam na piętrze wyżej za to dwóch ziomali z Gdańska wydają się spoko :D Chyba się zaprzyjaźnimy :)
Pozdrawiam Was serdecznie. :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

lepiej wypić drinka poza pokojem , niż miec w pokoju alkoholika :)

Ruszaj na rozpoznanie terenu :P
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Witaj Ysy :serce: Mam nadzieję, że chociaż z zabiegów będziesz zadowolony, bo jak czytam to zakwaterowanie i posiłki nie za bardzo :roll: no i oczywiście że poznasz super towarzystwo i miło spędzić ten czas :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Post autor: ANDY12345 »

A myślałem że tęcza jest piękna a nie tragiczna ;) :lol: ..... a jak z pogodą ?
:serce:
Gość

No dziś akurat było ładnie chociaż chłodno :)
Gość

alutka 114 pisze: 02 mar 2019 20:36 Witaj Ysy :serce: Mam nadzieję, że chociaż z zabiegów będziesz zadowolony, bo jak czytam to zakwaterowanie i posiłki nie za bardzo :roll: no i oczywiście że poznasz super towarzystwo i miło spędzić ten czas :serce:
Alutko :serce: Ty moje Zabiegi mam już przydzielone. Co drugi dzień mam basen z czego jestem bardzo kontent. Dostałem też masaż kręgosłupa barkowo-szyjnego oraz TNS i INTERDYN. Co jeszcze to dopiero jutro się dowiem. :) :roll:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Ojej...no to kicha z tymi warunkami. :( Szkoda....ale do wszystkiego można przyzwyczaić się. Nie ma tego złego. ...Potem człowiek swój dom po powrocie bardziej docenia a przy okazji wraca się szczuplejszym i zdrowszym.Wesoły facet z Ciebie Ysy a to najważniejsze. Towarzystwo pozwoli milej spędzić Ci tam czas.Jeśli chodzi o pastora ...to przecież nie jest wielblądem...pić musi ;) :D
Zapamiętaj pierwszy sen....jutro opisz nam.Taki pierwszy na nowym miejscu zawsze sprawdza się. Czekamy na relacje... :serce:
Gość

Widzę Dusiu :serce: że mnie znasz. Wesoły ze mnie facet, bo gdzie bym nie poszedł tam mnie wyśmieją :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ