Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

Bleee...Andy...oko wygiło :?: :o :lol:
Sen jest często zapowiedzią czegoś lub reakcją na coś. ;) Chociaż faceci rzadko miewają sny. :( Memu nic się nigdy nie śni.Przynajmniej nie przyznaje się do tego. :mrgreen:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Post autor: ANDY12345 »

Duszyczko, każdemu się śni nawet zwierzętom tylko mało co zapamiętujemy :o, mając psa nie raz słyszałem jak cicho poszczekuje albo popiskuje :lol: :lol: :lol: . Jak się nagle zbudzę to czasami pamiętam sen ale po chwili zaczyna się zamazywać :(
A widzisz, zapomniałem Ci powiedzieć że zakupiłem po kawałeczku na spróbowanie Twojego serka... korycińskiego.. były w trzech rodzajach: naturalny, z czarnuszką i z ziołami. W smaku trochu podobny do bundza tylko bardziej twardszy i mniej wilgotny... próbując samego najbardziej podchodzi mi naturalny.... bo naturalne najlepsze ;) :D
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

I w jakiej cenie jest u Ciebie?
Mi najbardziej pasuje z czarnuszką.Lubimy takie sery świeże.Wtedy są wilgotne.Zależy również od producentki która to robi.U nas ze wszystkich produkujących smakują tylko od jednej babki. Pozostałe pozostawiają lekko gorzkawy posmak w ustach.
Te sery super nadają się do smażenia na mocnym ogniu w panierce mąka .jajko. bułka tarta.Podawać na ciepło jako dodatek do sałatek lub z żurawiną.Okrasa dodaje też do zup i zapiekanek oraz placków i kotletów.
Gość

Post autor: Gość »

Dusiu :serce: No co facetowi może się śnić :?: :roll: Tylko filmy erotyczne a przeważnie gastronomiczne na przykład Węgorz w Galarecie :lol: :lol: :lol:
A tak na poważnie to nic mi się nie śniło a spałem jak nigdy dotąd. :)
Mój kamrat okazał się księdzem i jest wpożo. ;)
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Witajcie kochani 🌞
Ysy to zachowuj się, żebyś nie musiał się za często spowiadać :lol: prawi Ci kazania :?: :lol: A tak poważnie, ksiądz też człowiek.
Miłej niedzieli 🌞 wszystkim 🌞
Gość

Alutko :serce: Staram się być grzeczny :lol: Dziękuję Tobie za miłe słowa. :)
Miłej i słonecznej niedzieli. :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dusiu po 47,5 pln, ja też na placu kupuję od jednej babki ser biały wiejski bo robi najlepszy :D tłusty i słodki... niestety jak oszczędzają to tak wychodzi :shock: ...... Ysy jak byłem w zeszłym roku w Wysowej to też był ksiądz :lol: , wieczorami graliśmy w brydża, a był tak dobry że podwiózł mnie do domu i mogłem po drodze kupić w Stróżach miody :D ........to połowa dnia udana jak łóżko wygodne i chyba będziesz musiał po powrocie podobne zapodać :lol: :lol: :lol:
Gość

Mam nadzieję Andy że tak będzie jak mówisz. :) Tyle tylko że on auta nie ma i jest z Olsztyna a ja z Gdyni to nawet nam nie po drodze :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wszyscy księża muszą mieć samochód ... wystarczy że mają kierowcę :lol: :lol: :lol: , ale może któryś z krajanów ? szybsza i miła podróż :)
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Kto ukradł słoneczko :?: :roll: proszę oddać :roll:
Zapowiedzieli się goście, więc na szybko roladę jabłkową zrobiłam do popołudniowej kawki, jak macie ochotę to zapraszam po obiedzie 😋
ODPOWIEDZ