Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Paczuszko
Nie zdążyłam na gorącą kawę
U mnie zimno tylko 6 stopni brr.
Jak szłam do kościoła to padało teraz tylko szaro i ponuro i nie zapowiada się, żeby było lepiej
Miłej niedzieli wszystkim
U mnie teraz 3 stopnie na plusie. O 8-mej był tylko 1.Teściowa usłyszała że od czwartku ocieplenie ma być. Rzuciła hasło że nawe 20 st..Tylko nie zapamiętała gdzie.Śmiałam się że może o Grecji słuchała. ..Na szczęście nie obraziła się. Może za kilka dni Ona ze mnie będzie śmiać się. ..Coś wyczytałam że będzie ocieplenie...
U mnie nadal słońce ale już pojawiają się chmurki.
Oj Wy leniuszki...
Niedziela zgodnie z przykazaniami .powinna być leniwa.
Ja po Kościele na moment wyskoczyłam na cmentarz trochę zmienić wystrój grobu moich rodziców.Ustawić nowy..zabrać stary.Byliśmy w jesiennych kurtkach...brrr...Zmarzliśmy okropnie.Teraz rodzina ruszyła szukać zimy na spacerze a ja dogorywam w domciu....OBY DO WIOSNY...