Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny moje zdanie jest takie ... wszystkie diety oczyszczające są dobre,ale dla zdrowych ludzi.
Ja do nich nie należę,więc ich nie stosuję.
Ok zmiana tematu czerwona sukienka na wieczór ?
Ja jeśli będę w złym stanie podczas diety to wdrożę kaszę i trochę tłuszczu roślinnego. Te diety poniżej 1000 kal to głodówki.Do trzech dni jest ok.Powyżej to wyniszczanie się. Jestem świadoma tego.
Ja chętnie przeszła bym na dietę... poselską
Co do kreacji to czerwonej nie posiadam, ale czarna by się znalazła
Do imprezy dołączę jak wrócę z dyżuru u wnuków
Gieniu. .wyglądasz bardzo seksownie... Te flaszeczki jeszcze rozgrzeją atmosferę.
Atinko..Ty już gotowa jesteś a ja drzemkę małą zrobiłam.Zaraz ogarnę się.
Wosk trzeba szykować...