Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 21 sty 2020 17:35
Dziewczyny ja mam piękny termin
19 czerwiec 12 lipiec
Super
No to kochana dajesz po ostre bikini do sklepu... Piękny termin.Będziesz opalać się kąpać.pić solankę .wdychać sól i ćwiczyć na siłowni praaawie jednocześnie. ...Aha..i zajadać lody... Oho....będziesz tam dwoić się i troić.Przy kawiarnio-dyskotece jest tam fajne patio sanatoryjne.Zbieraj też zamówienia na sękacze i mrowiska.Ciuszków możesz dużo nie brać z sobą.Można tam za baaaardzo niskie ceny obkupić się w butikach bardzo dobrze zaopatrzonych.Koleżanka z Gdańska z mego turnusu musiała kupić dodatkową torbę bo ciuszki jej nie miesciły się. ..
Atinko.Ja mieszkam 2.5 h autem którym nie dojadę sama a autobusem chyba 6 h....niestety..
W kwestii dojazdu do Gdańska zadzwońcie Witala.Wiem.że powracających z turnusu do Gdańska odwozi autokar spod samych drzwi ośrodka.Pewnie też działa to w drugą stronę. Jedzie przez Olsztyn.