Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie były dewolaje nie wiem jak się to pisze więc napisałam jak się mówi, dzieci były zadowolone.
Ale ja z innej beczki. Dziś w sklepie jakaś pani powiedziała mi, że jej syn mieszka w Krakowie i dzwonił do niej powiedzieć, że w sklepach ludzie wykupują towar na maksa przygotowują się na koronawirusa.
Prawda to?
Nie chodzę po sklepach jak nie potrzebuję. Byłem wczoraj i dzisiaj na placu i mały ruch był. Niestety idiotów nie sieją, wzniecają panikę i napędzają kieszenie sklepom a potem większość wyrzucą, zwłaszcza że przepłacają bo ceny idą w górę. Na bieżąco to chleb kupuję i jak jego nie braknie to mnie w razie czego starczy .
W tym wszystkim przecież nie chodzi o to że zabraknie ...jak podczas wojny..tylko aby później nie chodzić do skupisk ludzkich .Ja leki p/gorączkowe np.kupiłam.Trochę spożywki również. Są dzielnice że nie ma już małych sklepikow .Tylko te mega wielkie galerie i markety.Tam zagrożenie wirusa przecież jest większe.Wodę niby trzeba pić tylko konfekcjonowaną.Najlepiej z głębokich ujęć wodnych.Towaru z pewnością nie zabraknie...a jeśli już. .to tylko przez kilka godzin.A kabzy tak jak zawsze bywa..ktoś na tym zarobi.U nas nie na maseczek od miesiąca w aptekach.Ostatnie jak zwykle szt.kosztowała 1.50 to ostatnie 8 zł i to Chińskie na dodatek.Teraz nie ma i tych.Na Allegro są już po 15 zł.To jest mega biznes.Ponoć jest jakaś firma w Krakowie która je produkuje na potrzeby antysmogowe.