Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć ja z mamą w szpitalu robią jej badania i czekamy czy ją przyjmą. Niestety w nocy zaczęła odksztuszać już krwią więc rano poszłam do lekarza i transportem medycznym do szpitala.
Dziękuję za dobre słowo
Właśnie przyjechałam z bratem do szpitala i niestety nie weszłam brat tylko podał rzeczy dla mamy a nie chcemy jej męczyć, żeby wychodziła poza oddział, bo jest za słaba.
Jestem zła, bo mało wiem i zmęczona jednocześnie ten stres chyba zaczyna schodzić ze mnie.
Balbi...wypocznij teraz. Jutro rano przed zmianą dyżuru najlepiej przedzwoń do dyżurki.Powiedzą wtedy jak noc minęła mamie.Ewentualnie jeszcze dziś poznym wieczorem.Pewnie ok.22-giej będzie mierzenie temperatury.
Jestem już w domu padłam na twarz. Byłam jeszcze dziś u swojego doktora dokumenty złożyć do sanatorium.
Dziękuję kochani wiem, że mama jest już pod dobrą i fachową opieką ale martwię się, bo nie wygląda to dobrze.