Gryf Połczyn- Zdrój opis pobytu 1.08-22.08.23 r

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Gryf Połczyn- Zdrój opis pobytu 1.08-22.08.23 r

Post autor: ewiko »

Ooo , skoro jesteś nad stawem przy Koszalińskiej , to "rzut beretem" masz MŁYN . Stoi w głębi posiadłości ...
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: berbla65 »

Kolejna atrakcją GRYFA zaliczona- ( po obiedzie) basen w Patio - temperatura wody 27 st a powietrza 30 st :P 10 zł za godzinę- druga godzina gratis :lol: no i co zrobiłam ...2 godziny mi nie wystarczyły :lol: dokupiłam kolejne 2 :roll: było rewelacyjnie :D polecam wszystkim :serce: pozdrawiam :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

berbla65 , czytałam o promocjach (na basenach), pakietach , i nakręciłam się już na grudniowy wyjazd .... przed świętami , zawsze jest najtaniej. Byliśmy naprawdę za niewielkie pieniądze , zabiegi dostaliśmy takie o które poprosiliśmy . Pan Doktor , człowiek wielkiej kultury , dokładnie wiedział , jakie zabiegi nam zaordynować , żeby nasz pobyt w sanatorium nie był czasem straconym ...