Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nieco_brzydki_Michal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2012 20:18

Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: nieco_brzydki_Michal »

mariusz72 pisze:Ja tam byłem 24 dni i powiem ci tak miejscowość to dziura nic w niej n ie ma jest bartnik sądecki i nic poza tym i jak nie masz swojego samochodu to siedzisz jak kołek w tych czterech ścianach co do Tv to jest tak są pokoje gdzie 1 godzina kosztuje 2 złote ale np w czwórkach kosztuje 1złoty i są pokoje gdzie nie kosztuje nic bo n ie ma automatu na monety za bilard trzeba płacić tylko się nie da grac bo są nie równe nogi sklepy są 4 spożywcze ,poczta ,komputerowy ,apteka . obuwniczy ,odzieżowy dwie restauracje roko i pod róża i po za tym to nie jest sanatorium tylko Ośrodek Dla Niepełnosprawnych taki ma status . :lol:
Pospacerowałem i policzyłem - w bezpośredniej bliskości ośrodka jest 7 sklepów spożywczych
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

20 grudnia wróciłam z pobytu w Stróżach - nieco_brzydki_Michal wszystko ładnie opisał, chyba nie ma nic do dodania. Potwierdza się to o czym mówi większość z nas: jeśli trafisz na dobre towarzystwo to i w weekendy się nie nudzi. Na turnusie 27.11-20.12 byli ludzi 20+, 30+, 40+, 50+ i z każdym można było pogadać i pośmiać się - to nie metryka ale charakter jest ważny.
Orzecznik w Zus mówił, że będzie do 5 zabiegów ale ja miałam 8 i chyba każdy miał ich dość dużo. Przed wyjazdem czytałam opinie o ośrodku - niestety
większość negatywnych - i bardzo miło się rozczarowałam. Nastawiałam się na pobyt rehabilitacyjny a nie na wczasy i dlatego nie byłam rozczarowana. Jeden mały minus to serek topiony - Ci co byli na tym turnusie wiedzą o co chodzi ;) ale taki urok ostatniego turnusu w roku.
Wiele razy powtarzałam, że jeśli jeszcze raz wyjadę do sanatorium to nie mam nic przeciwko Stróżom - choć wolałabym latem i oczywiście z taką ekipą ludzi jak teraz :)
Pozdrawiam wszystkich z mojego turnusu i cały personel - może to czytają? :)
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10