Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie lampy ciąg dalszy.
Dzień dobry
Choć nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo susza w ogrodzie okropna, a małe pomidorki już w doniczkach rosną.
To życzę przyjemnej jazdy z górki. U mnie to ciągle pod górkę i szczytu nie widać
To teraz sobie choć chwilę poleżę i odpocznę.
Miłego
Ale to lampę masz z nieba..... czy z gniazdka . Z obserwacji prognostyków wynika, że w całym kraju jest pochmurno .
Dziękuję . Może załóż łańcuchy, albo uruchom wyciągarkę .
Leż i wypoczywaj i łap energię z jonoforezy, diadynamika czy co tam Ci jeszcze zakładają .
Tacy prognostycy jak z koziej trąba. Miałam prawie cały dzień lampę z nieba, dopiero pod wieczór trochę się zaczęło chmurzyć.
Taa, a kto linę z wyciągarki wpierw zaczepi na szczycie, czy nawet na jakimś niższym pułapie-etapie ?