Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Uściślam: nie chodzi o mycie.
Plecy pewnie będą jutro boleć, ale ramię mnie ostatnio boli wieczorem i w nocy, a dzisiaj nie, choć powinno bardziej.
Część grządek jest na nóżkach.
A nie, post nie jest zgłoszony.
To mówisz o ablucjach ?...... czy myciu .
Może ramię wsadzasz pod poduszkę, a na nią kładziesz główkę...... i się ugniotła .
Czyli część ogródka jest przechodnia ? .
Post nie, bo nie ma podstaw, tylko "reklama".
To co ? lulamy ?..... tylko ramię połóż koło siebie .
Ablucjach szeroko pojętych.
Nigdzie nie wsadzam, bo mnie boli. Wczoraj spałam z dodatkową poduszką, na której opierałam rękę, aby ramię odciążyć. Tak mi AI podpowiedziało i rzeczywiście działało.
Post nie, ale w poście link. A jak zgłosić sam link?
Możemy iść.