ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Dobramoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , a mnie jeszcze fucha spotkała i nijak nie mogłem przejść obok :roll: ....... taka szeroka :lol: .
No to Ci się wiedzie w zbieractwie i ogrodnictwie i niech tak pozostanie :) ....... od przybytku głowa nie boli. Najwyżej rozdasz, albo wymienisz :lol: .
Roślinki tak szybko nie wymierają, tylko przysypiają i w sprzyjających warunkach wyściubiają noski ;) .
Dziękuję..... po śliwki w sobotę pójdę :) .
Jeszcze poczekam, aż będzie większe pole do popisu...... dodaj swoje to może urośnie :lol: .
Miłego szlifowania i dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , dzisiaj już żadna fucha nóg nie podkładała, to można zacząć odpoczywać ;) .
Pogoda lekko się zarumieniła i z rana zachmurzenie, a teraz słoneczko z chmurkami naprzemiennie się ściga :) .
Pieczarki wyciągnięte, wstępnie cannelloni poprzymierzane, to tylko jutro kupić świeże mięsko mielone....... i do roboty 8-) . Popróbuję w różnych wersjach nadzieniowych....... się zluzowało miejsce w zamrażalniku :lol: .
Mam nadzieję, że wczoraj nie przyspawałaś się do lodowiska ? ;) .
Miłego i pogodnego :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dzień dobry! :kwiat: U mnie pogoda jakaś taka niewyraźna jak ja :oops: :lol: Miało padać, nie pada i ciepło, choć słonka jak na lekarstwo. :)
Też nawiozłam zapasów jak dla wojska, ale nic mi się dziś nie chce, nawet jeść, a kawa nie działa. :o
Jak chcesz, to mogę Ci swoje podrzucić, bo zdjęłam z suszarki nowe sztuki. :oops: :D
Wdzięczność i wzajemność. :kwiat:
ODPOWIEDZ