ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

No popatrz :roll: , ja też, a jakoś guzik sobie przyszyję :lol: .
W sumie nadzienie i sos były dobrze przyprawione, a po upieczeniu gdzieś ta sól wyparowała :roll: .
Z pieczarkami delikatne, z gryczaną wyraziste, a z pęczakiem najmniej. Czyżby z pomidorowym byłby lepszy ? A bazylia była w każdej w dużej ilości była :oops: .
Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , ale się wczoraj objadłem :oops: . Po kawałku z każdego rodzaju i brzusio przepełniony...... chyba że brzusio się skurczyło :lol: .
Już podzielone i poukładane. Jeszcze tylko niech się schłodzi w lodówce i do zimnicy....... na gorsze czasy ;) . Ale gary to już popołudniu :roll: . Potrawa jednodaniowa, a przygotowanie wielogarowe :lol: .
Słoneczko świeci od rana z przepływającymi bałwankami i przyjemne +16.
Dzisiaj śniadanko później, bo się musi poprzemieszczać, to co wczoraj tak ładnie weszło :lol: .
Miłego i przyjemnego :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Sól weszła w makaron, a makaron ją lubi w dużych ilościach. :oops:
Dzień dobry :kwiat: Duje i daje, jak tu iść w las, by konarem w łeb nie dostać. :roll:
Tym cannelloni smaka narobiłeś na całe NS. ;) :lol: Dawno już nie robiłam, a rurki może gdzieś są, tylko już zapewne przeterminowane. :? Muszę sprawdzić. :D
Po takiej degustacji, to musowo post przerywany. :P
Nie lubię jak mi gary zalegają. :roll: Czasem na noc patelę zostawię, ale to w letniej kuchni na tarasie. W ogóle, jak gotuję, to nie lubię tego rozgardiaszu, który temu towarzyszy i w trakcie sprzątam. :roll: Tak już mam, że chaos na zewnątrz mnie irytuje i potęguje chaos we wnetrzu. :oops: Może kiedyś dojdę do stanu, że będę mieć na to wywalone. :D
Wdzięczność i wzajemność. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No popatrz :roll: ...... a przez cały czas nadziewania nic nie mówił :P .
Jak tak długo duje, to już wszystkie poopadały. Uważaj tylko na Indiańców, bo pewnie już chrust zbierają :lol: .
Ciesz się, że zapach nie przechodzi :P . Nie przejmuj się datą, ja też miałem już po terminie..... i żyję :lol: . Zapleśnieć nie zaplemni, bo wyrób wysuszony na wiór...... jak na Sojuzie :lol: .
Będę przerywał...... podczas snu ;) . Najwyżej tylko raz dziennie będę jadł :roll: .
Sorry, to nie wywalone :P , ale wieczór mnie zastał i nie było siły i ochoty jeszcze gary myć. A po drugie, to jeszcze naczynia zostały po wystudzeniu. Jeszcze zostanie talerz po obiadku, no i w czymś go trzeba zagrzać. I po trzecie...... nie uciekną :lol:.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

A może mówił, tylko nie chciałeś tego słyszeć. :P
A czemu mam uważać na Indianców z chrustem? :?
I jaki zapach? :?
Niech już nie zaplemnia, w tym wieku? ;) :lol: Ale metoda przerywana jest mało skuteczna, to możesz zaplemnić, uważaj z kim dzielisz sen. ;) :oops: :lol:
Czyli jednak wywalone i dobrze. :oops: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja nie słucham ? ja mam uszy otwarte :P . To on ma dziurki zatkane :lol: .
Żebyś gałęziami nie dostała ;) .
Z cannelloni :P , do tej pory jeszcze czuć :lol: .
Sama wspomniałaś o przerywanym :roll: . Wiek wiekiem, ale jak jest ochota....... ;) . A po drugie, to zależny kto mi się przyśni :lol: .
Nie ucieknie ładniej brzmi :P .
ODPOWIEDZ