Co do szpilek Dominiko to weź jeśli dasz rady w nich chodzić. Zalezy jaka grupa trafi się wam.U nas co odwazniejsze chodzą. w slupkach.Dominika 900 pisze:Yyyy a miałam szpilki brac
Paczka z Olecka
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 9
szykuje sie fajny wieczowrek zapoznawczykaska pisze:Spoko luzik, ja też lubię czasami wypić dobrego drinka. Przeciez nie samymi zabiegami człowiek żyje
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Co do szpilek Dominiko to weź jeśli dasz rady w nich chodzić. Zalezy jaka grupa trafi się wam.U nas co odwazniejsze chodzą. w slupkach.Dominika 900 pisze:Yyyy a miałam szpilki brac
Polak pisze:Może się z lekka wytłumaczę -nie ukrywam lubię dobrze pojeść w ciągu dnia to tak 6=7 posiłków, a co do browarka i whiskey to nie ukrywam przychodzi święty Piateczek czy sobótka to i człowiek delikatnie musi się odprężyć czasami nawet przy doborowym towarzystwie to i noc szybko ucieka[/quszybHmmmm.Zapominasz o ciszy nocnej?Możesz. się. narazić i będzie. turnusik wyszczuplony .Na zebraniu organizacyjnym była mowa o tym.
- woytek
- Super Kuracjusz

- woytek
- Super Kuracjusz

zasady obowiązują cały tydzień są czasami sobotnie wyjątki jak coś sanatorium od siebie organizacje do wyciągają z godzinkę.Polak pisze:Aha to jak to wygląda w weekend? Bar zamykają o 22?
ale alkomat dla bardziej wyróżniających się zawsze piguła
-
Polak
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 lut 2017 09:59
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Porcja była giga.Płatki. i musli na mleku.pasztet ze sliwka.ser biały ser żółty. 2 gatunki wedlin.masło.Polak pisze:Pytanko na początek dnia do Orfeusza i Pawła co było na śniadanko? Duże porcje?
No bawoytek pisze:szykuje sie fajny wieczowrek zapoznawczykaska pisze:Spoko luzik, ja też lubię czasami wypić dobrego drinka. Przeciez nie samymi zabiegami człowiek żyje