Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 2 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

Ok Andziu. :serce:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dusiu ja też chętnie się dowiem z pierwszej ręki jak tam jest, nigdy nie wiadomo gdzie nas ześle fundusz, z tego co pisałaś, to nie wzięli pod uwagę Waszych sugestii co do miejsca, nam wypada w przyszłym roku, ale Wy to już chyba spakowani :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alu..jak na razie to gromadzę w jednym pokoju.Potem będę eliminować zbędne rzeczy a po uzyskaniu wyniku wymazu pakować. Dziś o 12-tej będzie pobranie próbki.
W kwestii opinii o Gołdapi jeśli czas i zdrowie pozwoli to może będę pisać na żywo opinie?...Tak jak kiedyś o Olecku z Pawłem. Dzień po dniu...godzina po godzinie..(.Paweł jako Paweł...ja jako Orfeusz. :D )Wtedy nic nie umknie w pamięci.Czas pokaże....
Teraz jednak cieszę .bo w piątek przed wyjazdem wybieram się wspólnie z Balbiną i Entropią na grzybobranie do mego lasku. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Słoneczka :) , miłego i owocnego grzybobrania :) , tylko zbierajcie te z brązowymi kapelutkami :lol: , Dusiu pozdrów ode mnie Koleżanki :kwiat: :D ... a co do pakowania to nie wyciągaj wszystkiego z szafy :roll: , nawet jak połowę przygotujesz to i tak połowy z tego nie weźmiesz, a i z tej połowy to tylko będziesz chodziła :P :lol:... wniosek zabierz tylko 1/4 ciuszków ;)
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry 🌞
Dusiu ale macie super, że możecie się spotkać z dziewczynami, już zazdroszczę :D i ode mnie pozdrów koleżanki :serce: owocnych zbiorów Wam życzę :D
Co do pakowania to Andy ma rację, spakuj tylko 1/4 tego co przygotujesz, dopiero na miejscu widać, że część rzeczy jest w ogóle nie potrzebna ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja jak się spakuję i jest jeszcze miejsce, to wtedy myślę czy czegoś nie zapomniałem :o :lol: , ale tak poważnie to zastanawiam się czy poutykać jeszcze dodatkowe rzeczy... z reguły zawsze chodzi o ciuchy ;) - potwierdzicie to Dziewczyny :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj..ciuchy to podstawa.I buty jeszcze..aha..i biżuteria ;) :D
Dzięki. ..Pozdrowię dziewczyny. :serce:
Jedziemy autem z dużym bagażnikiem jakby co...Będzie można podmieniać w zależności od upodobań. Hihi
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pakowanie to wielka sztuka, ja przed ostatnim wyjazdem do sanatorium kupiłam większą walizkę, myślałam będzie wygodniej, ale okazało się, że inne panie miały po dwie troszkę mniejsze i to przy podróży pociągiem jest o wiele lepsze rozwiązanie, bo łatwiej wpakować na półkę, a i tak jedzie na kółeczkach, więc się nie dźwiga, no i więcej się zmieści :lol: oczywiście tych najpotrzebniejszych rzeczy :lol: Wy macie dobrze, że jedziecie autem to można spakować wszystko :D Koleżanka przyjechała kiedyś autem i jak przyniosła już trzy walizki to mówię jej, że dużo tego ma, a ona na to, że jeszcze buty... I były jeszcze dwie z butami :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

U mnie właśnie w Gołdapi koleżanka z pokoju miała cały samochód zawalony ciuchami i butami.W którymś momencie tylko zaczęła prać bieliznę i skarpetki.Resztę ciuchów tylko wymieniała na czyste.Wieczorem szła do auta.robiła wielkiego nura do bagażnika lub na/pod fotele i przynosiła kolejny zestaw na jutro. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rewia mody to mało powiedziane :lol: .... nie lepiej bagażówką podjeżdżać ;)
ODPOWIEDZ