Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Paczka z Olecka

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Paczko,
Alutko,
Koleżanka była w tym tygodniu na grzybach🍄🍄🍄, pospacerowała po lesie,🌲🌳🌲 i nazbierała do pierogów i barszczu na święta🎄 Udało się jej jeszcze podsuszyć na balkonie, bo pogoda🌞🌞🌞 była super.

Andy kriokomora się nie liczy w majteczkach, klejnoty zabezpieczyłeś :lol: :lol: i pewnie jeszcze inne wystające organy :lol: :lol:
Zapraszam na kawę☕☕☕ i herbatę🍵🍵🍵🌺🌺🌺
roman246
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 wrz 2020 08:08
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: roman246 »

Dzięki za info. Napisz w którym bużytku są jedynki a w którym 2 osobowe z balkonami. Czy zabiegi są tez w soboty oraz w których godzinach codziennie.
Czy wieczorami sprawdzają obecnośników i czy chodzą po pokojach.
Ja jadę z NFZ.
Pozdrawiam.
Moje schorzenia zw. są z drogami oddechowych.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Ale puchy ... :o :( .
Andy , co z Tobą , bracie ?
Alutko i jak grzybki ? Małż dużo przyniósł ? Bo u nas jakby mniej i więcej robaczywych trafia się .
Romanie , zerknij na wpisy naszej Dusi w dziale ,,Oceń sanatorium itd..." Ostatnio pisała .
Pozdrowionka kochani :serce: :kwiat: :D i chyba dobrej nocki , czas coś obejrzeć ciekawego .
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry :)
Dani grzybków jest dużo, a mój małżonek ma wyjątkowe umiejętności ich znajdywania :D więc przynosi dużo, ale do tej pory sporo było tych robaczywych. Może to z powodu suszy, ale od wczoraj pada deszcz i może w ten weekend będzie lepiej :) Pozdrawiam :serce:
Miłego dnia :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 2 razy

Re:

Post autor: Duszyczka »

roman246 pisze: 27 wrz 2020 16:11 Dzięki za info. Napisz w którym bużytku są jedynki a w którym 2 osobowe z balkonami. Czy zabiegi są tez w soboty oraz w których godzinach codziennie.
Czy wieczorami sprawdzają obecnośników i czy chodzą po pokojach.
Ja jadę z NFZ.
Pozdrawiam.
Moje schorzenia zw. są z drogami oddechowych.
Romanie..z tego co wiem.to jedynki z NFZ-są w budynku D lecz bez balkonów. Dwójki we wszystkich budynkach.A.B.C.D.Z balkonami w budynkach A i C.Budynki A i B są przeważnie przeznaczone osobom z problemami w chodzeniu. Tam są windy.W A jest większość z ZUS.
Na jedynkę trzeba też mieć specjalne zalecenie od lekarza .Chyba rodzinnego lub być komercyjnym.
Mieliśmy nalot Policji.Sprawdzali maseczki w budynku A.Jest też kilka osób z grypą...Chyba tą zwykłą.Mieli mierzone temperatury.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

...cd...
Teraz przy kolacji dowiedziałam się. że jedynki są również w budynku B i ten bym Ci Romanie proponowała.Tam są zabiegi na płuca i mniejsza jadalnia.Nie musiałbyś chodzić od budynku do budynku.Nie ma tam balkonów ale suszarki stoją na korytarzach.Pokoje są ładne i przestronne.Raczej nowe wyposażenie.
Większość zabiegów jest do godziny 14-tej.O późniejszych nie słyszałam.W soboty również
Obecności na NFZ nie sprawdzają ale przy wjeździe na posejsję ośrodka jest stróżówka.Chyba że wejście od strony parkingu służbowego.
roman246
Kuracjusz
Kuracjusz

Duszyczko.
Dzięki za inf.
Jesteś chyba jedyna która umie pisać, bo inni się boją udzielać informacji.
Pozdrawiam Cię gorąco. Już za kilka dni i ja tam będę i ocenię ten pobyt. Może ujrzymy się na stołówcę :kwiat:
Do kiedy jesteś
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do 10-tego jestem.W sobotę już powrót. :D
roman246
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja 10 przyjeżdzam. Będę ok. 8.00. Jak dasz na siebie namiar to z miłą chęcią Cię poznam. Może podpowiesz mi coś. Podaj nr pokoju i który blok.
Pozdrawiam
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Dzień dobry.
Jesień na całego się zrobiła.
Dusia już po wyprawach sanatoryjnych to i pogoda się zepsuła.
ODPOWIEDZ