Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć! Czy ktoś z północny Polski wybiera się do Wysowej-Zdrój od 7 października? Jestem z Malborka. Niestety nie mam możliwości dojazdu własnym samochodem. Czy można się z kimś z północy Polski zabrać? Jak w ogóle się dostać tam komunikacją? Do Tarnowa, a potem autobusem a23? Czy inaczej? Proszę o wszelkie wskazówki..
Połączenie:
Malbork -Nowy Sącz
Tlk 6:11-15:10
Nowy Sącz-Wysowa Zdrój autobus
15:20-17:08 z przesiadką lub
16:05-18:18
lub wyjazd z Malborka TLK 20:37-6:53
z Nowego Sacza autobus 7:10
Lub pociagiem do Tarnowa i autobusem do Wysowej
Malbork 20:37 Wysowa 10:50
Pewnie są jeszcze inne warianty dojazdu ale trzeba poszukać dłużej
Ooo super. Czy można się z Panem zabrać? Zawsze to byłoby łatwiej, bo przeraża mnie perspektywa wleczenia walizek... oczywiście dorzucę się do paliwa tyle ile trzeba. Bo niestety nie mam możliwości dojazdu samochodem - muszę zostawić domownikom. Czy można prosić o pozostawienie numeru kontaktowego, lub coś?