Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ruda - sprawy materialne to rzecz drugorzędna
W obecnych czasach ludzie nie są zbyt chętni na realne spotkania bo mają net, no i ta pandemia
Nawet jak wrócimy do normalności to w mentalności jednak coś zostanie z tego dystansu
Zaproszenie przyjęte bo zawsze pomocny ze mnie chłopak
Hipuś,
Nareszcie gadasz do rzeczy , bo już myślałam, że wszystko stracone i kasa wyparowała razem ze wspomnieniami
Zaproszenie cały czas jest aktualne, a co chodzi o dystans to zobaczymy
Chyba nawet w ramach dystansu buziaka wysyłam , bo strasznie tęsknię za normalnością, spotkaniami, winem, tańcem i muzyką na żywo, szczególnie w Twoim wykonaniu
Dzięki serdeczne
Po takim zaproszeniu to chętnych forumowych nie zabraknie aby odwiedzić Lubelszczyznę
A dobrą muzyczkę do tańca - to owszem - zdarzało mi się zapodawać na przeróżnych turnusach
Hipuś,
Dziękuję , zapraszam, chociaż nie wiem czy tak dam radę ze Wszystkimi pogadać i zgodnie z tradycją "czym chata bogata" Wszystkich podjąć "schabowym po lubelsku", ale zawsze są słone paluszki
Na przeróżnych turnusach
Cześć wypoczywające Księżniczki , coś mi sen szwankuje... późno poszedłem spać , a bardzo wcześnie się obudziłem .
Czy to jakaś oznaka , czy może coś innego ? , jeść się jeszcze nie chce, pospało by się dalej, albo inne przyziemne sprawy poćwiczyło , zwłaszcza że pogoda barowa, to zachęca do niektórych rzeczy ..... co Wy na to ? jakieś nieskromne propozycje , miłego i spokojnego
Barowa ... no patrz, a u mnie słoneczna
W końcu sprawiedliwość zagościła
Nie gadaj tak Andy,bo pomyślę,że depresja zaleca się do Ciebie
Kopa Jej daj , albo uśmiechem przeganiaj
No chyba,że zakochałeś się ...to też przejdzie... pomęczy trochę,ale przejdzie
Witam pogaduchy.⚘⚘
U mnie też pięknie słoneczko świeci. Andy na rozbudzenie zapraszam na morsowanie. Pogoda cudna, szkoda tylko że nie ma mrozu, byłoby jeszcze lepiej.
Pozdrawiam i znikam bo już czas się zanurzyć.
Przecież "p i sp..." dalej rządzi , depresja to nie, a inne sprawy to chyyyyba też nie . Wiesz Nutko że nigdy nie przechodzi , może wchodzi w stan utajony, ale zawsze w nas zostaje.... na pewno to wiecie
Lawendo ja się na razie morsuję w kriokomorze, bo po Wiśle musiałbym zapisać się do dermatologa .... przyjemnego zanurzania
Na śniadanko czas i jak się zapatrujecie ?
Dobrze że od kibicowania przynajmniej zaczynasz
Dzień dobry
Wietrzny chłodny dzień z przelotnym deszczem
Wyjazdowy dzień ,nie zagościłam
Przyzwyczajenie nie daje , zapomnieć o pogaduchach
Niedziela ,trzeba odpocząć
Lawenda morsowanie
Andy gadusia a kakao
Po spacerku z pieskiem ,pogoda nie zadowala
Skoki narciarskie , kibicuję
Miłej spędzonej niedzieli ,pozdrawiam