Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kto wie, kto wie?
Oczywiście, że pamiętam: Nic nie muszę, ale wszystko mogę.
Ja swój zastrzegłam po pewnym dziwnym telefonie. Ty brać nie musisz ważne, żeby ktoś za Ciebie nie wziął.
Jak nie doleciało, to nie biorę nic w zamian, chyba że Nutka przejęła, a Ty płacisz za nią.
To trzeba filtry poszukać...... tylko nie te do kawy .
No pewnie że lepiej do własnej niż cudzej .
Może jak taką bombę znajdzie, to szybciej po saperów zadzwoni ...... choć ja też saper .
I dalej nie wiem ile tej bazylii potrzebujesz . Na jedną porcję ?...... czy pluton .
Stoisz już na dachu ? i czekasz na lśnienie ? .
To Ty oglądaj, a ja do obiadowego wieczerzanie przystąpię .
Nie masz maski spawalniczej?
To leć rozbrajać.
Już wzięłam swoją, pęczek mi był potrzebny do pesto. Makaron z cukinią wg przepisu Ani był pyszota.
Chyba na olśnienie.