NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

andrzej1955 pisze: 28 mar 2021 01:22 Witam ,Bardzo Proszę o Nie Eskalowanie Wszelkiego Rodzaju Osobistych Animozji-nie jestem i nigdy nie byłem właścicielem żadnego założonego tu przeze mnie tematu tutaj na forum-w przeciwieństwie co do innych- jestem jego inicjatorem i od wielu lat dbam o to aby rozmowa tutaj przeprowadzana była w sposób nie odbiegających od norm kulturowych i etycznych z zachowaniem szacunku do adwersarzy ,jak wielokrotnie pisałem BLE,BLE czyli o wszystkim i o niczym ,wydaje mi się że czasy w których przyszło nam żyć są tak ciężkie i komplikujące nam życie, że choćby tutaj możemy sobie luźno pogadać, Mam Wielką Nadzieję że mój apel każdy tutaj piszący weźmie pod uwagę ,w pełni zrozumiem wszystkich którzy zaczną go omijać-cóż takie życie ,Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie ,ps ,wszystkich tych którzy zaczną wyrywać pojedyncze słowa czy stwierdzenia z tego tekstu dopisując swój komentarz pragnę z przykrością powiadomić że jak nie było do tej pory ,tak i w tym przypadku nie będzie na nie odpowiedzi. Kolorowych Wszystkim Życzę i Słonecznej Wiosennej Niedzieli :kwiat: :serce: :kwiat:
Każdy odbiera mój apel jak uważa i nie mam zamiaru z niego się wycofywać,jest to ogólnodostępne forum i każdy może w nim pisać przy zachowaniu jego regulaminu i ogólnych zasadach .kultury i tolerancji ,wybierając sobie rozmówców ,Pozdrawiam
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

To ładnie się tydzień rozpoczął, a jaki poniedziałek to i cały taki się zapowiada :roll:
Nie znoszę takiej atmosfery, bo i tak przesyt mam :oops: :twisted:
Wolę miłą, spokojną atmosferę, żarciki, a nie tak ciągle o byle co, jakieś kuksańce :twisted:
Tymczasem...,coś mi się wydaje, że lepiej muzyki z Hipokrytem posłuchać niż zgiełku niepotrzebnego 8-) :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Wypowiedziała się Ewunia więc i ja dodam coś od siebie .
Andrzejku , obiecuję Ci , że w Twoim temacie nie zakłócę Ci spokoju i nie wypowiem się na temat tego , co mi na sercu leży , co mi się nie podoba itd... Wiesz , że zawsze życzę Ci wszystkiego dobrego , w jednym masz rację - znamy się stąd i z rozmów telefonicznych . osobiście nie poznaliśmy się jak dotąd . Ale są ludzie , których poznałam osobiście , albo znam tylko z telefonu i całkiem dobrze dogadujemy się .
Chroń swój temat w takim razie , ze swojej strony przepraszam jeśli napisałam coś co Ci się nie spodobało , uznałam , że nie będę Ci o tym pisać na PW czy mówić przez telefon . Wolę jednak publicznie i wybacz , proszę . Pozdrawiam w dalszym ciągu serdecznie choć jest mi niezmiernie przykro , zdrówka i wszystkiego najlepszego - Dani .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

ewasz pisze: 29 mar 2021 17:00 Widzę, że nic tu po mnie w tym temacie. Gadusiajcie sobie lecz już beze mnie.
Kiedyś mogłam tu napisać co się dzieje u mnie, co myślę, co czuję a dzisiaj trzeba ważyć słowa.
Taka sytuacja mi nie odpowiada.
Andrzeju czy ta reprymenda z Twojej strony była taka nieodzowna, wydaje mi się, że nie.
Papatki.
EWciu , wydaje się moi , ze ta reprymenda była skierowana do mnie a nie do Ciebie moja droga .
To ja zawiniłam bo piszę szczerze i na temat .... Nie czuj się winna i nie stawaj w mojej obronie , proszę :serce: , dziękuję Ci ale nie trzeba , dam radę . Buziole :kwiat: .
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam
Witam
O Zdrowie Szlachetne nie Pytam

Ja nie wiem o co Kuma.
Jak Zawsze Jumam Kusiolki ostawione przez Nasze Forumowe Frelki
Inszym też cosik ostawie.
A że troszkę pomarudzę .
Taki Mój Urok.

Andrzej

Nie jest Panem ,który się Obraża.
Trzeba nieźle nadepnąć na odcisk aby go Zdenerwować .
Jak Dobrze że jest Bardzo Tolerancyjny dla Darka.

Dziś miałem wyznaczoną Kontrolę u Religi w Zabrzu.
Ja zastanawiam się Kto zarządza tym Bałaganem zwanym Służbą Zdrowia.
Wiadomo
Doktory , Pielegniarki
Nawet Pan Strażnik Ochroniarz
ZASZCZEPIENI
Fakt nie wyglądają jak jesienią jak Kosmici.

Ale zastanawiam się DLACZEGO WSZYSTKICH PACJENTÓW wzywa się na 7,45 gdy Doktor pojawia się o 13,30

Do tej pory Oficjalnie NIE STWIERDZONO u Mnie CORONY
Ale od dziś liczę 10 dni
Zastanawiam się nad innym aspektem
Wizytę ma umówioną Dziadek / Babcia - 80 lat po co ASYSTA 2-3 Ochroniarzy ,żeby w przerwach robić w Tłoku Krzyżowki ??
Wizyta u Kardiologa w celu założenia Holtera czy musi wyglądać tak że z Pacjentką przychoodzi sasiadka bo w domu się Nudzi.

Ok

Daruś
Koniec marudzenia i narzekania.

Ja wnioskuję ,aby było juz Ciepło
Zeby było 25 st C na PLUSIE
ZEBY...
Był wrzesień i Daruś szykował się do wyjazdu
Amen
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobranoc nocne marki :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kolorowych Grażynko :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darku :) tY NIE ...Fisiuj i z daleka od tego...świrusa ,dbaj o to byś miał formę na spotkanie w Busku -może takich tańców jak kiedyś nie będzie ,co nie znaczy żeby ich w ogóle nie było ;) widać że idzie wiosna bo logowanie i wielokrotne wysyłanie postów sprawiło mi wiele wesołości :P do września to już wszyscy będziemy zaszczepieni i mam nadzieję na przynajmniej częściowe odtworzenie Dawnej Atmosfery :D a na obecność niektórych ze Starej Gwardii możemy liczyć-może troszkę NUTKI DAWNYCH LAT. ;) Kolorowych :kwiat: :serce: :kwiat: ,Papatki
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Pozdrawiam ze słonecznego Świnoujścia 8-) :D
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Poranny pośpiech do pracy ,spóźniona :)
Cisza w eterze ,porannej kawusi nie ma :roll:
Wszyscy oczekujemy za normalnością ,jesteśmy zmęczeni :)
Wyjazdy ,też oczekują ,czas pokaże ,jak to wszystko wypadnie :shock:
Gienia , dziękujemy za pozdrowienia :kwiat:
Miłego , popołudnia wieczoru :kwiat:
ODPOWIEDZ