Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czytać na pewno nie dam rady ,za dużo myśli pląta się po głowie ,a muzyka, w takich chwilach słucham raczej tego co jeszcze mnie bardziej dobija ,odreagowuję dopiero póżniej ,może to złe nastawienie ale tak już mam
Może żle to nazwałem ,to nie dobijanie ,to jakby poprzez muzykę próba zrozumienia takich przykrych sytuacji.Zresztą zawsze uważałem że to co w muzyce najpiękniejsze niejednokrotnie jest właśnie bardzo smutne.Bo czy słuchając choćby tego nie mam trochę racji