Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
"Doświadczeni "stażem kuracjusze zabierają grzałki dosanatorium.
Parzą herbatkę,kawkę na miejscu,w pokoju. Nie muszą wychodzić na korytarz.
Miejsca nie zajmuje w walizce dużo,a wygoda jest.
tak było Suzen teraz w większości sanatorium są czajniki nawet w pokojach i grzałeczka aż tak nie jest potrzebna ja swoją zabieram chyba z przyzwyczajenia i czasem przydaje się do grzania wina zamiast wody
jedna ważna rzecz............grzane wino nie wychodzi w czajniku ale można w nim ugotować jajka i parówki
Ja nigdy nie wożę dosanatorium z sobą grzałki. Po co zbytni bagaż A wy co o tym sądzicie, czy grzałka jest konieczna w sanatorium Czy można się obyć bez niej, jak wina się nie pije A może jeszcze do czegoś innego przydała by się Piszcie...
Moja współlokatorka miała grzałkę ze sobą. W pokoju nie miałyśmy czajnika był wspólny na korytarzu, a więc korzystałyśmy z jej grzałeczki. Przydała się!
No dobra piszę to co pamiętam :
1. kostium kąpielowy plus czepek
2.suszarka do włosów
3.Żelazko turystyczne
4.Aparat fotograficzny
5.Ładowarka do akumulatorków
6.Ładowarka do aparatu telefonicznego
7.Kijki
8.Parasolka
9.Duży ręcznik
10.Nici, igła, nożyczki
11.Scyzoryk z korkociągiem