Poranne śniadanie ... :)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 21:54
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Poranne śniadanie ... :)

Post autor: WiKaPi »

kruszynka pisze:A co Was tak zebrało o 11 śledzie tatar :lol: i jeszcze z pomidorami i koperkiem :roll:
Przestańcie mnie denerwować :evil: :lol:
Lepiej sie pakujcie w moje strony Słoneczko przygotuje ....nam :lol: :lol: :lol: :o
No mnie do denerwowania innych daleko..... spakować to ja się mogę.... ale już w którą strone podążyć to nie wiem ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:A co Was tak zebrało o 11 śledzie tatar :lol: i jeszcze z pomidorami i koperkiem :roll:
Przestańcie mnie denerwować :evil: :lol:
Lepiej sie pakujcie w moje strony Słoneczko przygotuje ....nam :lol: :lol: :lol: :o
moja Kruszynko :kwiat: ja śledziki bardzo chętnie mogę robić na wszystkie spotkania nasze. Zbieraj grupę.....i robię śledzie :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Niooooooooooooo zapraszam ,ja tym razem śledzików nie robię :lol: ja chłodzę Stumbrasa ,a WiKiPiki z tacą rozmaitości ale juz na kolację nie na śniadanie :o :lol:
Może ktoś z tatarkiem :roll: ;) :lol:
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to może Kielce oprócz dworca kolejowego będą jeszcze z czegoś w Polsce znane, czyli ze śledzików Słoneczka ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Hejka. No to gdzie to spotkanie i kiedy ? Jak śledzie, to flaszka potrzebna. ;)
forumowicz

WiKaPi pisze:No to może Kielce oprócz dworca kolejowego będą jeszcze z czegoś w Polsce znane, czyli ze śledzików Słoneczka ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bardzo dobry pomysł bardzo dobry :) :) :) Brawo :kwiat:
forumowicz

mix pisze:Hejka. No to gdzie to spotkanie i kiedy ? Jak śledzie, to flaszka potrzebna. ;)
W Kielcach świetny pomysł ,zmieścimy się Słoneczko prawda? :lol: :lol:
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze:Niooooooooooooo zapraszam ,ja tym razem śledzików nie robię :lol: ja chłodzę Stumbrasa ,a WiKiPiki z tacą rozmaitości ale juz na kolację nie na śniadanie :o :lol:
Może ktoś z tatarkiem :roll: ;) :lol:
Stumbras ?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: to już nie ma jakiś lepszych trunków niż ten litewski popitek ...... ???? Jescze się ziarnem człowiek zadławi .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
forumowicz

Będzie wódka, będą śledzie, no i Max z mix-em przyjedzie..., hahahah
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

WiKaPi pisze:No to może Kielce oprócz dworca kolejowego będą jeszcze z czegoś w Polsce znane, czyli ze śledzików Słoneczka ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oj a śledzie robię naprawdę dobre :lol: :lol: i najważniejsze....uwielbiam śledzie :lol: :lol:
WikaPi :kwiat: to powiedzonko odnośnie dworca kolejowego nadal jest aktualne....zazwyczaj zimą :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ