Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Małgosiu PRACUSIU
Ty, jak zwykle, od rana byłaś już na posterunku pracy i wzorowo wykonałaś swoją misję
Ja też realizuję swoją misję ale przy śniadaniu nie będę wchodził w szczegóły
Miłego dnia
Witaj krerciku..chyba wiem o co biega...juz tą lekcje przerabialam..dasz rade..a potem wpadani chociaż na kawe...jest dla ciebie i dla zorro i dla jawy i sztaniego z teczowego cukru
tak myslalam jakoś ten tęczowy cukier wszystkim przypadl do gustu...nie wiem tylko czy zorro cos zostawil dla was..byl z niką pierwszy ale nika pila z innej flizanki