Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Za Zorro też, aby miał dobry dzień
Za wszystkich tu pojawiających się i obecnych, aby mieli dobry dzień
Ale za Sztaniego i Małgosię to szczególnie mocno aby wypełniło się to co ma się wypełnić
Małgosiu jak to nie wiesz dlaczego za Ciebie To przeczytaj co wcześniej napisałaś (a ten kret znowu zaczyna się czepiać ). Pisałaś, że musisz sobie to wszystko poukładać, więc za to odpowiednie - zgodne z zamiarem -poukładanie
krecik pisze:Małgosiu jak to nie wiesz dlaczego za Ciebie To przeczytaj co wcześniej napisałaś (a ten kret znowu zaczyna się czepiać ). Pisałaś, że musisz sobie to wszystko poukładać, więc za to odpowiednie - zgodne z zamiarem -poukładanie
Jesli chodzi o to to dziekuję dam sobie rade walcze jak lwica..
krecik pisze:Ależ oczywiście, że za Sztaniego. Sory ale po wczorajszych wybrykach mam kaca moralnego i jestem zamroczony intelektualnie
Kreciku..wszyscy tak maja i wpadaj tutaj jak najczesciej z twoim poczuciem humorku...taka dawka dziala na nas pozytywnie
Chociaż obiecywałem poprawę to ... no nie mogę Muszę Sory
Małgosiu to jest wymowne dla mnie. Napisałaś "wpadaj tutaj" a to nie to samo co "bądź tutaj, bądź z nami"
Jeszcze raz sory. Ja się naprawdę poprawię ... może kiedyś