Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam spóżniona , brakuje mi domowego jedzonka gotowe mniej smakowite
Soczki dla zdrówka jak najbardziej
Nutka dziękujemy za pyszne śniadanko
Smacznego śniadanka pozdrawiam
Dzień dobry
ja tez wpadłem na drugie śniadanie. Zjem wszystko co jest...bo głodnym jest jak diabli. Od rana tylko na kawie. Poza tym miłego dnia dla ekipy śniadaniowej.
Witajcie
Czyżby nasza Nutka jest dzisiaj na urlopie Czy ja za wcześnie przyszłam na śniadanko No cóż zrobiłam sobie sama kawę,może ktoś do mnie dołączy.W towarzystwie będzie lepiej smakować
Życzę miłego dnia