Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie
Widzę,że towarzystwo dzisiaj wcześnie na śniadanko zawitało,albo mnie się za długo pospało. Poproszę zestaw nr.1 i 7 bo apetyt powrócił.I ma się rozumieć,że duża kawa też.
Smacznego wszystkim i miłego dnia
Dzień dobry
Pierwszy i drugi zestawik poproszę ,oczywiście jeśli został
Małgosiu ,wszystko takie apetyczne.....dziękuje
Wszystkim tu zerkającym ,miłego dnia
Witam przy śniadanku
Dostałam zawrotu głowy i nie dam rady doliczyć się zestawów, dlatego sięgnę po kęsku z każdego z nich Pychotka Małgosiu
Życzę wszystkim smacznego i dobrego dnia
Dzień dobry
no i mamy poniedziałek. Weekend za nami, dzień czas zacząć od śniadania i kawy. Zestawy gotowe bo Gosia jak zawsze perfekcyjna. Widzę że stały skład już dawno się stawił....a ja ostatni. Pozdrawiam i życzę miłego dnia