Poranne śniadanie ... :)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Poranne śniadanie ... :)

Post autor: malgorzatas »

Ja się boję tutaj cokolwiek wklejać żeby nie natrafić na tych pożal się boże ...dwóch obleśnych .. :evil:
Wiem że ludzie zrezygnowali ze śniadania ze względu na te gify :evil: :evil: :evil:
Najlepsze śniadanie można """"oddac""""
Gość

Post autor: Gość »

Aż by się chciało spytać, czy właśnie taki post nie powinien być zgłoszony 🤔.
Ale tu czasem dzieją się dziwne rzeczy... Widocznie tak ma być.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Śniadanie zrobię w kawiarence....a kawa będzie później ;) :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kaziu, ja już niczemu się tu nie dziwię… szczególnie akceptacji poczynań osobnika, który forum traktuje jako miejsce do odreagowania swoich chorych urojeń.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Kaziu , póki nikt nie zgłosi postu do usunięcia , to przecież moderator nie usunie , a ten , o którym piszesz , nie został do tej pory zgłoszony :roll:
Gość

Post autor: Gość »

Ja wiem Gieniu, ja też nie mam zamiaru zgłaszać. Zastanawia mnie raczej fenomen tego zjawiska. Ten sam człowiek, który w jednych obszarach Forum udziela się całkiem sensownie, w innych tylko czyha na to aby komuś wbić przysłowiową szpilę. Po co?
I jeszcze jedno. Oczywistym jest że Moderator nie przegląda przed snem Forum po to by zareagować na jakieś negatywne zjawisko. Czeka na sygnał on nas. Ale jak coś trwa miesiącami? Ja bym odgórnie od czasu do czasu sprawdził sam co się dzieje.
A żeby było w temacie to zaglądam tu czasem po cichutku szukając inspiracji. Niektóre ujęcia udaje się odtworzyć w realu 😊
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Tu Poranne śniadanie ... :)

Post autor: Hipokryt »

Gieniu - zawsze można tu ogłosić ścisły POST i wyżerka szybko się skończy 😎
Czy tego chcemy ❓ Czy nie należy nam się odrobina rozkoszy podniebienia od Mistrzyni kulinarnej 😎
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jak ktoś żre to ma wyżerkę i jest tak obrzydliwy jak panowie z filmiku. Nie wiem czego WY chcecie… ja wiem czego ja chcę… Na pewno tego byś nie wsadzał wszędzie swoich złośliwych trzech groszy.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Nie wiem o co chodzi ale chcę śniadanko tak pięknie podane. Nadal nie umiem wklejać zdjęć no i poczytałam trochę i widzę, że wszystkie zdjęcia są zgłaszane do administratora :shock:
Takie luźne tematy są naprawdę fajne, wejdziesz uśmiechniesz się , poślinisz jak popatrzysz na pyszności.
Jakoś tak się zrobiło niefajnie.
Małgosiu :kwiat: dla Ciebie za czas jaki poświęcasz na poszukanie tych pięknych zdjęć i podzielenie sie z nami.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Re: Tu Poranne śniadanie ... :)

Post autor: Genever »

Hipokryt pisze: 15 sie 2022 18:15 Gieniu - zawsze można tu ogłosić ścisły POST i wyżerka szybko się skończy 😎
Czy tego chcemy ❓ Czy nie należy nam się odrobina rozkoszy podniebienia od Mistrzyni kulinarnej 😎
Hipokrycie kiedyś się pytałam dlaczego piszesz ciągle MY WY ONI, odpowiedziałeś tak dziwnie ,że kompletnie nic z tego nie zrozumiałam. :lol: Ja nie przepadam jak się ktoś w moim imieniu wypowiada ale to i tak lepsze niż jeżeli piszesz nie o forumowiczach tylko o sobie i osobowościach jakie mówią przez Ciebie. Nie wiem ale nieswojo się czuję jak to czytam. :roll:
Pozdrawiam Cię , może kiedyś zrozumiem. :kwiat: są gorsze sprawy na tym świecie.
ODPOWIEDZ