Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No tak ja wykonuję czynności "Zenka" a społeczność Forumowa objada się śniadankiem przygotowanym przez MałgorzatęS
Na szczęście wspaniała Małgosia przygotowała tyle tego i w najrozmaitszych rodzajach, że jeszcze i dla mnie wystarczyło.
Dziękuję Małgosiu
Witaj Goreczko oj jak za mną chodzi kawusia ale ja dziś tylko gorące mleczko z czosneczkiem ktos mi podarował przyjaciela i teraz z nim się męczę ...dobra strona tego że pod kołderką w tą zimnice miłego dnia bez choróbsk