Szalona Paczka
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Szalona Paczka
- ysy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
Przyjmijcie proszę świąteczne życzenia na radosne święta Zmartwychwstania Pana Naszego Jezusa Chrystusa. Życzę Wam, by Jego blask zwyciężający śmierć rozjaśniał doliny Waszych zmartwień. Przenikał cienie codziennych trudów, umacniał w chwilach boleści, podnosił w czasie słabości i prowadził ku wiecznej radości.
Radosnego Alleluja.

Zdrowych i Wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego

- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Jeszcze coś - chcę Was dziewczyny przeprosić za zamieszanie jakie było ostatnio a same wiecie , że było burzliwe , nawet przybiegli goście żądni sensacji i komentowali co moim zdaniem jest śmieszne i tyle a nawet żenujące , jak te hieny..
W każdym bądź razie Atinko , Ewanko , Grażynko , Alutko , Martinko , Marzenko , Zbyszku i pozostałym Forumowiczom życzę wszystkiego co najlepsze . Niech Wam się darzy i tego życzę z całego
Tobie Ysy również choć pogubiłeś się......... Gieniu , Tobie też choć nie miałaś odwagi napisać tu tylko na PW ale dziękuję i wzajemnie...
Dobrej nocki kochani
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Szalona Paczka
Nie ma potrzeby kogokolwiek przepraszać, bo mylić się jest rzeczą ludzką
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Ja również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w te święta, które ja spędzam nad morzem, już nie pierwszy raz
Ja wprost przeciwnie do Dani na forum będę cały czas, bo nie mam co robić poza spacerami po okolicy, ale na razie pogoda deszczowa i nici ze spaceru rano.
Teraz kawa i odpoczynek po tygodniu wytężonej pracy na ośrodku.
Gienia liczę, że do 15 czerwca będziesz już dobrze na chodzie, bo przed Toba wielka przygoda
Dani za ostatni post należy się Tobie
- Smerfetka1
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2019 11:32
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 1 raz
Smacznego jajeczka