Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ysy ta Twoja Zuzia brzydzi się robaków, więc wykonasz czarną robotę na siedząco
bo obiad niestety gotuje się na stojąco.
Ale Ciebie podeszła
Nie , no dba o Twoje zdrowie.
Smacznego obiadku
GIENIA pisze: 27 sie 2026 14:29
Gdzie Rzym , gdzie Krym , a gdzie TK ? takie realia mamy
I co będzie z tych jabłek robione dobrze , że już widzisz , to robaki wykroisz
Robaki kochana to ja wciągnę, to przecież samo białko.
Wszystkie robaki mają to do siebie że ni stąd ni z owąd stoją a ja właśnie na to liczę
A co do Rzymu i Krymu to z Gdyni do Elbląga mam tylko 60 km.
Jak o 5 rano wstanę to do 11-ej dojdę
Dzień dobry
Ale fajna pogoda 5km przez las to to ja lubię
Od jutra czas pomieszkać w mieście odwiedzę plażę na szczęście turyści przybory szkolne kupują
Geniu ! Ja Ciebie jednak namawiam na Krynicę Górską przemysl na spokojnie...
Miłego dnia
Geniu to co miałyśmy stracić to już straciłyśmy zdrowie i urodę teraz czas zaliczać
Ysy przystojniaku dasz radę...tylko nie chodź po tych ...dochtorach boś przebadany jesteś po same włosy