Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Zamiast plusików powinno się Wam Drogie Panie ofiarowywać same bukiety najpiękniejszych kwiatów ,to zaszczyt być w tak cudownym gronie
Po wczorajszych szaleństwach dzisiaj troszkę spokojniej tym bardziej że wpadłem tylko na chwilę ,i chyba także muszę Was opuścić do poniedziałku
Danusi jeszcze nie widzę a chciałem jej zrobić niespodziankę
Jej pupilek tyle że z zespołem grającym trochę inaczej ,on sam raczej głosu tutaj nie eksponuje ale za to bębni po mistrzowsku