Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mask pisze:Wczoraj Meduza wkurzyła się na gwizdek i poszła....odbijać i odbijać i ....
Rano nie mogła już podjąć tematu, a co dopiero usłyszeć z rana taki gwizdek
Najmniejszy a najgłośniejszy gwizdek w orkiestrze, to piccolo
Nie chcę Was męczyć, chociaż to też można słuchać. Chcę tylko pokazać jak wygląda piccolo. http://www.youtube.com/watch?v=C8ycH2nEqNY
A Ty myślisz ,że dlaczego ja tak wcześnie wstałam Banda ptaków darła się w niebogłosy w chaszczach za oknem ,całkiem tak jak te fleciki