Muzyka...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Muzyka...

Post autor: Nutka »

No to Cię zabawię .... rozbawię :twisted: Poleciałeś sobie w bambuko tymi "królowymi" :twisted:
I jeszcze napisze,że wybrany obraz jest nieprzypadkowy :roll: No, zaciekawiło mnie to ;)
O ile szybko doszłam, kto jest na tym obrazie, o tyle nie mogłam znaleźć powiązania z Lady Pank :shock:
Żadnych wiadomości. A ta francowata sztuczna inteligencja, podpowiedziała mi,
że to jeden z utworów z albumu "Tacy sami ", " Księżniczki saksońskie " :evil: :lol:
I co ta AI robi z mózgu :?: Budyń :!: Nie tylko muzyką budyń robi, ale i ogólną wiedzą :twisted:
Przy okazji dowiedziałam się,że to obraz namalowany przez Lucasa Cranacha Starszego
noszący tytuł „Księżniczki Sybilla, Emilia i Sydonia Saskie” I tym sposobem w muzycznym temacie można
liznąć wiedzy o sztuce :lol:

No, może Krosny postawić na nogi, ale ja zdrowa jestem :)
Takie muzyczne L4 miałam na myśli ;)

A ja dalej nie wiem, co autor miał na myśli z tymi Trzema królewnami :roll: :lol: :lol:
Gość

Re: Muzyka...

Post autor: Gość »

Zapraszam na kawkę i pączki od wczoraj....
Na temat teledysku Cher moje spostrzeżenia są następujące: nie znajduję zachowań seksistowskich.
Owszem teledysk wywołał w Stanach dyskusję ale z innego powodu.

Skąpo ubrana Cher brylowała w towarzystwie załogi statku. Tańczyła w skórzanych stringach i wodziła za nos marynarzy. Wideo spotkało się z krytyką personelu wojskowego, który uznał teledysk za obraźliwy dla Marynarki Wojennej USA. Protesty spowodowały, że emisja teledysku w MTV była możliwa wyłącznie po godzinie 21:00. cytat Radio złote przeboje"

Dodam,że wersja teledysku na Bliski Wschód/jakie szczęście,że tam nie mieszkam/Cher albo w spodniach albo w długiej czarnej sukni.
Ja się marynarzom nie dziwię ;) Cher sama wybiera sobie stroje cytując klasyka I bardzo dobrze :)
A Nutka chorutka to na wesoło .Śmiech to zdrowie Zdrowiej szybciutko...
MozART GROUP
https://www.youtube.com/watch?v=zxQ21-CTqrc
MozART Group
https://www.youtube.com/watch?v=8rZf87l02UU