Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajny jest ten temat muzyczny....
Nie zawsze mam czas na szukanie,zazwyczaj sięgam po muzykę zapisaną w moich plikach.... a tutaj co chwilę ktoś funduje ucztę muzyczną.Wczoraj spędziłam wieczór z Felicjanem Andrzejczakiem,a dzisiaj nutka od rana cudna.
A czy ktoś wie,gdzie się podziewa Kuty .......Jak tylko wyjechał do Iwonicza,to go wcięło
Co te sanatoria robią z ludzi....wyjeżdżają i ślad po nich ginie....nie tylko ślad
Danusiu, Kuty był w sanatorium z żoną - pewnie źle się zachowywał i dostał szlaban
Duchy przenoszą mnie za każdym razem gdy jestem blisko Ciebie
Wiruje jak cyklon w moim umyśle
Jesteś moją linią życia, aniołem całego mojego życia
Odpowiedzią na wszystko, odpowiedzią którą potrafię znaleźć.