Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: grazynamackowiak »

Cały dzień cisza w temacie ,nikogo nie ma :roll:
Dobranoc pogaduchy :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry Pogaduchy 🌞
Grażynko nie ma tu nikogo, bo Wszyscy szaleją :P , a to ogrödeczki, a to działeczki, a to wyjazdy do sanatorium, do lekarza, do znajomych, a to sprawy urzędowe :) a na Forum nie ma czasu i choćby człowiek się chciał sklonować :roll: to i tak nic z tego nie wyjdzie :lol: :lol:
Andy, Nutka, Margotka poszukiwani, list gończy będzie wysłany :P , ale teraz zapraszamy do naszych Pogaduch, bo nudą powiało bez tych przekomarzanek :)
Na razie praca na mnie czeka, a przy takiej pogodzie to wieczorem będę perłowe płyny🍻 uzupełniał :P . Weekend przed nami więc trzeba będzie zaopatrzenie w ten szlachetny trunek zrobić, żeby susza mnie nie dopadła :lol:
Miłego dnia 🌞
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

Dzień dobry Pogaduszki ,
pozdrawiam i dobrego weekendu życzę :)
"szczawik" wciągnięty , tym razem wędzonym łososiem go podrasowałam ,
a teraz herbacia , do miłego :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Pogaduchy 🌞
Bibi dzisiaj o łososiu zapomnij, ja mam pasztet ze śliwką i do tego pomidorek z cebulką :P , a później truskawki. Nareszcie można warzywami i owocami cały dzień się objadać :lol: oczywiście jak ktoś lubi, a jak są mięsożercy wśród nas to najlepiej smakuje teraz kurczak z warzywami, schab z warzywami i szynka na warzywach 8-) :lol:
Wczoraj padłam, ale dzień dobrze się rozpoczął, córka podrzuciła mi słodkie maleństwo na weekend i zajęcie będę miała przez cały czas, ale jest ogród i leżaczki to cały dzień możemy tam spokojnie w chłodzie posiedzieć, a dziadek zaraz napompuje basenik i naleje wody i frajdę Wszyscy przy moczeniu nóg będziemy mieli :lol:
Cicho tu ostatnio :roll: pewnie inni też moczą nogi i odcięli się od Internetu, czasami trzeba ;) :D
Miłego dnia życzę i chlapania się dla ochłody w wodzie⛲🌊🏊
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hmm... :oops:
Dobry wieczór, :roll: puchy na Pogaduchach :oops: , cały dzień zleciał i tylko z Bibi się przywitałam :roll: ,
wolny dzień jak widać, cóż idę pooglądać piłkę, a Wszystkim życzę udanego weekendu :P ,
a jutro rano pobudkę zrobię, bo coś mi się wydaje, że imprezy to będą długo się odbywały :D,
Miłego wieczoru :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry Pogaduchy 🌞
Kolejny upalny dzień przed nami, uf...
Dużo wody dla ochłody i poszukiwania miejsca, żeby chociaż na trochę ukryć się przed słoneczkiem🌞
Po wczorajszym meczu i po emocjach jakie temu towarzyszyły pozostaje tylko oczekiwać, że kolejny mecz pozwoli nam pozostać nadal w grze i jak po spotkaniu mówili reprezentanci naszej drużyny, że się rozkręcają, więc trzeba mieć nadzieję, że tak będzie, czego Wszyscy im życzymy.
Życzę spokojnej niedzieli 🌞
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry :kwiat:
Kolejny słoneczny , upalny dzień :kwiat:
Andzia , weekend z wnusią :serce:
Niedziela odpoczynek ,dzieci wyjechały do Kołobrzegu :o
Obiadek gotowany ,później wyjazd nad zalew ,dla ochłody 8-)
Miłej spędzonej niedzieli ,pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobranoc pogaduchy :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry Pogaduchy :D
Grażynko pewnie weekend był udany i wnusia wszystkie zapasy soków z piwnicy i całą wodę z Babcią wypiła ;) :D , Kochane te Szkraby i dla nich to nawet całą Saharę by się przekopało, żeby łyk wody im ofiarować :lol:
Nie byłem w Poznaniu, ale podobno Malta jest piękna, muszę tam się wybrać przecież to nie koniec świata ;) :lol:
Bibi, gdzie jesteś :?: Chętnie wciągnąłbym z Tobą ten szczaw pociągnięty łososiem i doprawiony glonem :lol: , bo głód mi dokucza. :)
U mnie wiadomo praca, jak co tydzień w poniedziałek się rozpoczęła, ale nie było najgorzej, chociaż nie do końca :roll: , bo brak klimatyzacji doskwierał, ale cóż zawsze można wiatrak podłączyć 8-) :lol:
Pogaduchy, trzymajmy się :serce: , bo to dopiero początek upałów, ale ostatnio co roku tak mamy więc damy radę :D
To na razie :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: :lol:
Zenku, na nic Twoje poszukiwania, bo to nie jest sezon na siedzenie w domu przed komputerem :P , teraz na plaży trzeba kosteczki kochane wygrzewać i na kształty Pań pozierać 8-) :lol:
Zenku zapraszam, jeżeli masz ochotę na jedzenie to również idę coś przetrącić, bo inaczej jak będę tyle gadać to moje kosteczki może ktoś trącić :lol: :lol: ,co prawda nie mam łososia, ale padlina jest dostępna, a w najgorszym przypadku są świeże jaja ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ