Dobranoc pogaduchy
Pogaduchy
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Re: Pogaduchy
Grażynko nie ma tu nikogo, bo Wszyscy szaleją
Andy, Nutka, Margotka poszukiwani, list gończy będzie wysłany
Na razie praca na mnie czeka, a przy takiej pogodzie to wieczorem będę perłowe płyny
Miłego dnia
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Bibi dzisiaj o łososiu zapomnij, ja mam pasztet ze śliwką i do tego pomidorek z cebulką
Wczoraj padłam, ale dzień dobrze się rozpoczął, córka podrzuciła mi słodkie maleństwo na weekend i zajęcie będę miała przez cały czas, ale jest ogród i leżaczki to cały dzień możemy tam spokojnie w chłodzie posiedzieć, a dziadek zaraz napompuje basenik i naleje wody i frajdę Wszyscy przy moczeniu nóg będziemy mieli
Cicho tu ostatnio
Miłego dnia życzę i chlapania się dla ochłody w wodzie
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Dobry wieczór,
wolny dzień jak widać, cóż idę pooglądać piłkę, a Wszystkim życzę udanego weekendu
a jutro rano pobudkę zrobię, bo coś mi się wydaje, że imprezy to będą długo się odbywały
Miłego wieczoru
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Kolejny upalny dzień przed nami, uf...
Dużo wody dla ochłody i poszukiwania miejsca, żeby chociaż na trochę ukryć się przed słoneczkiem
Po wczorajszym meczu i po emocjach jakie temu towarzyszyły pozostaje tylko oczekiwać, że kolejny mecz pozwoli nam pozostać nadal w grze i jak po spotkaniu mówili reprezentanci naszej drużyny, że się rozkręcają, więc trzeba mieć nadzieję, że tak będzie, czego Wszyscy im życzymy.
Życzę spokojnej niedzieli
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

Kolejny słoneczny , upalny dzień
Andzia , weekend z wnusią
Niedziela odpoczynek ,dzieci wyjechały do Kołobrzegu
Obiadek gotowany ,później wyjazd nad zalew ,dla ochłody
Miłej spędzonej niedzieli ,pozdrawiam
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

Grażynko pewnie weekend był udany i wnusia wszystkie zapasy soków z piwnicy i całą wodę z Babcią wypiła
Nie byłem w Poznaniu, ale podobno Malta jest piękna, muszę tam się wybrać przecież to nie koniec świata
Bibi, gdzie jesteś
U mnie wiadomo praca, jak co tydzień w poniedziałek się rozpoczęła, ale nie było najgorzej, chociaż nie do końca
Pogaduchy, trzymajmy się
To na razie
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Zenku, na nic Twoje poszukiwania, bo to nie jest sezon na siedzenie w domu przed komputerem
Zenku zapraszam, jeżeli masz ochotę na jedzenie to również idę coś przetrącić, bo inaczej jak będę tyle gadać to moje kosteczki może ktoś trącić