Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam i dobrego dnia życzę
Słoneczko, ale coś zaczyna robić się szaro. Nadciągają czarne chmury. No nie ustabilizuje się pogoda
Planuję lato w Kotlinie Kłodzkiej, Karpacz, Kudowa, Polanica, bądź coś w pobliżu. Na wypady w góry. Co byście polecali?
Jakaś fajna miejscówka by zwiedzać okolice. Totalnie nie znam tamtych terenów
Dzień dobry
Pogodny ,chłodny dzień :
Koniec weekendu ,tak dobrze było ale się skończyło
Bożenko nie byłam w Kotlinie Kłodzkiej nie udzielę informacji
Felice szczęśliwych powrotu do domu
Rehabilitacja zakończona ,dentysta też ,chociaż to pocieszenie . Szara codzienność ,przygotowania świąteczne
Spokojnego pogodnego dnia pozdrawiam
Ja byłam w Kotlinie Kłodzkiej, po powodzi, kiedy były jeszcze prowadzone prace remontowe, czyli strasznie dawno
Mieszkałam w Kudowie Zdroju w Pensjonacie Akacja przy ul. Zdrojowej - niedaleko parku .
Pamiętam, że zwiedziliśmy Kotlinę dokładnie, jak również byliśmy na wycieczce w Pradze.
Trzeba powtórzyć wyjazd koniecznie
Pozdrawiam