Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Dzisiaj w Kołobrzegu +5 stopni i słońce od rana, żadnych chmur na niebie, bezwietrznie.
Pozdrawiam i zapraszam na kawę, bo za 15 minut zmykam na zabiegi, śniadanie i basen.
Witamy zbigniewie165
Dziękujemy za zaproszenie
Trochę daleko do Ciebie dziś na tą kawkę
Może w długi weekend zaszalejemy i wypijemy razem
Miłego dnia życzymy
od rana od około 6,40 dopadło Mnie
Psikawka głupawka
Normalnie psikam jak oszalały
Ubrałem skarpety no bo to może od przeciągu.
Wskoczyłem pod gorący prysznic
Ubrałem jakiś dawno nie uzywany polar
Ubrany jak na na MINUS 20
A tu Apsik i Apsik
Już Nawet zaczynają się głuche domofony
Ludzie pomóżcie bo wszystko zapsikane
Noormalnie prawie godzina dodatkowo leje się z Nosa jak z kranu 3/4 cala
POMOCY
Co mam wziąść
Co robić
Jeszcze chwila i dzwonię na 112 będa mieli chyba Ubaw ROKU ,no ale ja nie Covidowy to jeszcze karę dostane
Na pyłki to może być uczulona Moja Szefowa.
Ja juz stary jestem coś mi wlazło
Nawet kawa nie pomaga.
Choć dres i polar podniósł temperature
grube skarpety też
Ale pokój już cały zapsikany chwila i zabraknie mi ręczników papierowych
Nawet odpaliłem taki arotonizer z jakims dziwnym zapachem
Chyba jadę do lasu
Tam choć dziki wystraszę
Darku nie umieraj. Może taj jak Ewcia pisze jesteś uczulony na jakieś pyłki. Proponuję Allertec. Słońce od rana się uśmiecha, trzeba będzie wybyć w teren. Miłego dnia życzę i buziaki zostawiam.
Dzień dobry
Na krótkiej przerwie kawkę z Wami wypiję i zmykam do pracy.
Darku tak jak dziewczyny piszą to może być alergia, ona niestety dopada i wcale o wiek nie pyta Allertec nie zaszkodzi, a jak nie pomoże to przy katarze polecam Sudafed.
Miłego pogodnego dnia wszystkim