Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Niestety u mnie leje i tak będzie cały dzień, 8 stopni i pozostaje teraz wypić kawę i siedzieć w domu.
Dobrze, że wczoraj wróciłem przy słonecznej pogodzie, bo dzisiaj, to by była jazda na wycieraczkach.
Pozdrawiam
Dzień dobry
Zbyszku jednym słowem udał Ci się pobyt nad morzem i powrót do domu
U mnie też pada od rana, chwilami nawet dość mocno no i znowu nici ze spaceru.
Pora wypić kawę i poleniuchować
Miłego dnia i pogody ducha
Dzień dobry
Długi weekend w domku bezpiecznie
Cały czas pada deszcz ,pochmurnie mokro zimno , brrrr
Zbyszek po kuracji w domku ,powroty do normalności
Pozostają wspomnienia i oczekiwanie na następne wyjazdy
Spacerek tylko z jorkiem ,po kawusi śniadanku ,jedzonko grillowe pozostało luziki
Odpoczynek leniuchowanie ,przy pogodzie deszczowej
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry
U mnie też pogoda niezachęcająca do spacerów...
Przy dość mocnym wietrze mżawka i mgła zasnuła widoki, 10 stopni ...
No cóż, posiedzimy w domku ...
HM,i przez ta pogode co zrobic z tymi zakupami na majowke ,pod marketami w piatek byly tlumu jak rok temu po ogloszeniu pandemi tylko teraz inny asortymet schodzil ten grilowy
Dzień dobry
Na Wybrzeżu pięknie pada deszcz osobiście cieszę się czekam na trawę
Gdzieś przeczytałam że do 10 maja ma być zimno macie lepsze wieści w tym temacie?
Chcę do wód...juz bardzo
Miłej niedzieli
Serdeczne Heloł ...
Taka pogoda też ma plusy. Dzieci i wnuki z radością przyjechały do dziadków na obiad . Czasem taki spokojny czas też jest potrzebny. A deserowe tiramisu wyjątkowo poprawiło nastrój. Fajnego czasu na dalsze wolne.