Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 3 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: ewana »

Tak Grazynko już po imprezie wróciłam,choć niektórzy jeszcze balują :) :lol: Ja remoncik miałam na jesieni i wiem czym to pachnie ;) Milego wieczoru
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobranoc, szalona paczuszko :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dobranoc 🌃🌙
Remonty, fachowcy temat rzeka, dobrze nam znany cóż trzeba przeżyć i tyle :)
Trzymam kciuki, żeby nie było poprawek :P
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Witam w nowym tygodniu pracy :)
Ktoś chętny na kawkę zapraszam :) :) .......
Cosik tu cisza zapanowała.... ;)
U mnie słonecznie 25 st :P :P
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Marzenia, eh, Marzenia :serce: kawę z Tobą chętnie wypiję, bo poniedziałek w pracy nie należy do "letkich" jak to mój kolega mawia 8-) :lol: Wczoraj długo się siedziało, bo jak to TV człowiek włączy to nienasycony jak i buziaków od dziewczyn ;) :D , a rano jak to rano pośpiech, a teraz kryzys odczuwam, ale tu Marzenia z kawą reanimacji mi udziela ;) :lol: :lol: i ciągnie mnie tu do naszych Pań Forumowych i co rusz nowa twarz się tu pojawia, a ja tak bym sobie nad wodą teraz ... I Marzenia... :kwiat:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry Paczuszko :D
U mnie wczoraj impreza rozpoczęła się z małym opóźnieniem ale za to trochę się przeciągnęła, towarzystwo świetnie się bawiło, więc dziś dzień leniwy, dobrze że obiadu nie muszę gotować :D
Miłego poniedziałku 🌞
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

ewana pisze: 27 cze 2021 10:41 Witam,dziś ładnie świeci słoneczko ,choć upał odpuścił -jest 24 stopnie ,to cieplej niż u Zbyszka .Zbyszku u Ciebie imprezowo i u mnie też : :lol: :) Pozdrawiam całą paczkę ,a w szczególności Dani :serce: :kwiat:
Ewanko i ja Cię mocno ściskam sympatyczna dziewczyno :kwiat: :serce: .
Poza tym witam wszystkich , całą paczuszkę .
U mnie dziś 26 st. ale od jutra ponoć znów zaczyna się żar :shock: a tak było już fajnie :) .
Imprezki , wojaże i tak trzymać kochani , za niespełna 2 tygodnie i ja wyruszam :D .
Miłego dzionka ;) .
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 3 razy

Post autor: ewana »

Witam :) Dzień pogodny ,temp.do życia ;) 26 stopni i słoneczko ,choć troszkę z lekka za chmurami. Dani cieszę się , że gdzieś się wyrwiesz :lol: ,to bardzo pomaga ,żeby trochę odżyć :) Miałaś problemy i borykanie z tymi komisjami :shock: Musisz odpocząć i nabrać sił :D Pozdrawiam paczkę
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Ewanko , to jeszcze nie koniec , musiałam podjąć bardziej drastyczne posunięcia , na efekty muszę jeszcze poczekać :roll: . Zmienić otoczenie , poznać innych ludzi , zobaczyć znajomych - dobra sprawa :D . Kwiaty i warzywa syn podleje więc ten problem mam z głowy . Jutro wizyta u specjalisty ale po południu dopiero . Dziś leniuchuję bo nic mi się nie chce ;) . Później zajrzę :) .
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie kochani Szaleni ludziska :serce: :lol:
Właśnie piję popołudniową kawę, ktoś reflektuje?
Obrazek

Wczoraj był powtórny Sandomierz i w końcu mam na foci rękawiczki królowej Jadwigi
Rękawiczki są z tak cieniutkiej skórki (bez kciuków) że po złożeniu mieszczą się w łupinie orzecha włoskiego który leży na rękawiczkach w górnej części zdjęcia.

Obrazek

i zamek Krzyżtopór.

Dziś w sumie dzień wolny więc pojechaliśmy jednak do Kielc ale pech, brak miejsc parkingowych a jak już znaleźliśmy wolne miejsce to parkometr nie przyjmował płatności kartą a innego w pobliżu nie było. W Gdynii parkometry są co ok. 10 m a tu nie ma innego. Odjechaliśmy więc. :D
I może dobrze bo jutro do domu więc trzeba wypocząć :) Zamek Krzyżtopór piękny i duży ale nie ma komu oprowadzać bo brak przewodników. Pani w kasie zaproponowała żebyśmy w pamiątkarskim zakupili książkę i sobie poczytali. :lol:

Miłego popołudnia kochani :kwiat: :serce: :D
ODPOWIEDZ