NOCNE GADANIE
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: NOCNE GADANIE
Generalnie Topowe tematy Zamierają .
Wolę iść na spacer.
Bo w obecnej sytuacji nie ma sensu wchodzić czytać i czekać kiedy Weźmie przysłowiowy SZLAG .
Musimy MOCNO uważać na Wpisy bo nawet danie komuś Lajka może mieć odmienny wpływ.
Wyrażenie Opinii może skutkować hejtem czy kolejną falą prywatnych wiadomości.
Nawet Dawanie w tym temacie Buziaków ,kusioli ZOSTAŁO SKRYTYKOWANE .
Jako Objaw ???? .........................czego
Trzeba poczekać do Czerwca Ludzie pojadą zaczną Odpoczywać pojawi się troszkę EMPATII jak powiada Moj Kolega pojawią się
Dziewuchy w krotkich Kieckach ..będzie na czym oko Zawiesić .
Będzie po Wyborach
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Będę zostawiała buziole i kusiole i serduszka i pisała o czym chcę bo jestem pełnoprawnym forumowiczem. Jak komuś to nie odpowiada to niech nie czyta i nie komentuje, a, i niech za przeproszeniem Adminowi doopy nie zawraca bzdurami.
Pozdrawiam wszystkich śląc buziole, kusiole i serducha
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
Gość
Witajcie kochani nocą.
Tak, macie rację. Coraz mniej nas na forum. Wielu nie podoba się że piszemy i przekazujemy sobie na wzajem serdeczności. Cóż w tym złego?
Ludzie są sfrustrowani i szukają pewnie gdzie by tu swoje frustracje wyrzucić. Zdaje im się że są anonimowi ale to nie prawda, w sieci mimo ników nikt nie jest anonimowy. Zastanawiam się co im przeszkadzają : buziole, kusiole, całusy, cmoki, serducha, empatia i zdjęcia? NIC!!! Nic to im nie przeszkadza ale muszą swoje zrobić,- donieść skrytykować, jadem rzucić. Po co, komu to potrzebne? Ja jak mam doła, a przecież każdy z nas go czasami ma, czy jestem nie w sosie to nie pokazuję tego innym, nie afiszuję się z tym, nie zatruwam komuś życia tylko poczekam aż mi przejdzie i dalej do przodu. Podejrzewam że później jest im wstyd i milkną. A wystarczy napisać PRZEPRASZAM, wysłać serducho czy kusiola. Ale nie, przecież jak skrytykowałem to głupio będzie teraz robić to co ci empatyczni idioci. (Przepraszam za idiotów) I milkną. Jest taka zakładka "MIŁE SŁOWA O LUDZIACH Z NASZEGO FORUM" bardzo sympatyczna ale od czasu fali krytyki ze strony zazdrośników, mało odwiedzana. A szkoda! To jest strona dla ludzi serdecznych, empatycznych, cieszących się życiem.
Dobra Kochani
Zostawiam Wam mimo wszystko buziole, kuciole, całusy, cmoki i
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 159 razy
- Podziękowano: 76 razy
Andrzeju a komu forma publiczna przeszkadza w wyrażaniu "uczuć" kto to taki ja się pytam ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?andrzej1955 pisze: 25 maja 2020 02:15 ....No to Miłej...pracyKusiolków ani Buziolków nie będę przesyłał bo by się dopiero...porobiło
Tym którzy już w piórach-Kolorowych,Papatki
![]()
![]()
![]()