Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: Hipokryt »

Zenek - fajna sprawa taki zegarek bez wskazówek :D Prezent idealny :lol:
Polecam również drzwi bez klamek :shock:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt,
Zegarki i tak w większości są już bez wskazówek ;) , a co chodzi o drzwi, nie wiem czemu jesteś zaskoczony, postęp idzie, a w zasadzie już jest :lol: :lol: , bo w miejscach elitarnych same się otwierają i nawet zaklęcie: "Sezamie otwórz się" nie jest potrzebne, a po drugie w niektórych kręgach kamerdyner widząc, że nadchodzisz usłużnie drzwi Ci otworzy. :P
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry na Dzień dobry :D
Sobotni ranek fajnie się rozpoczął, bo ptaszki świergoliły i chyba deszcz wyświergoliły :lol: :lol:
ale nareszcie dobrze się oddycha i alergia mniej dokuczliwa może będzie :twisted: ,
bo najgorzej jest z rana, kiedy człowiek zamiast wstawać to na drugi bok się przerzuca :lol: :lol:
a zresztą Wszyscy to dobrze znają :D
Teraz muszę trochę okolicę najbliższą ogarnąć, dokończyć drugie danie, posprzątać, zrobić zakupy,
pogadać ze znajomymi, a później może uda się kilka chwil wygospodarować dla siebie i doprowadzić się do ładu ;) :lol: :lol:
Zenku, gdzie są te drzwi :?: Jedynie tam gdzie kasę wydajemy :lol: :lol: i tam nawet nie ma kamerdynera, bo galerie z tymi przesuwnymi drzwiami zawsze nas zapraszają :lol: , ale do banku już tak łatwo nie wejdziesz :lol: :lol: wiadomo z jakich względów :lol: :lol:
Miłego weekendu Wam życzę i buziaki wyjątkowo zostawiam :serce:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry,
Ruda masz rację, drzwi przesuwane to zachęta ;) ,
a Kamerdynera to jedynie w Warszawie w dobrych hotelach możesz zobaczyć
i na filmach zachodnich, jak drzwi wszystkie Kamerdyner możnym tego świata otwiera :D ,
A ja wolałbym, żeby serce mi Luba otworzyła ;) i klucz przez okno wyrzuciła :lol: :lol:
Idę i ja coś porobić ;)
Miłej soboty :serce:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Cześć, tak sobie myślę o tych co to czyjeś słowa maja w poważaniu. A może zmienić strategię, odpuścić niech piszą dla pisania i sami szybciej odpłyną przez to co piszą? Hmm, dlaczego nie? ;)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

ogrodnik pisze: (...) A może zmienić strategię, odpuścić niech piszą dla pisania i sami szybciej odpłyną przez to co piszą? (...)
Możesz wierzyć lub nie, ale po prostu się nie da. Czasem człowiek musi (odpisać), bo się udusi.
Od tego słownego bełkotu, w każdym z tematów gdzie tylko coś napiszą robi się niedobrze.
Nie mają szacunku dla "żadnej świętości" na tym forum, a na zwróconą uwagę udają z naiwnym
zdziwieniem, że nie wiedzą o co chodzi bo Admin usunął post. Tak bełkocząc bez ładu i składu
nie pamięta się nawet, co napisało się kilka postów wcześniej. To już jest dno dna i metr mułu.
Spróbowałem dodać do osób ignorowanych, ale w wielu tematach mam taki widoczek jak ten:
Obrazek
... czasem skład takiej strony delikatnie różni się wyświetlanymi nickami. Dodam jeszcze, że to
"kochane" przez bardzo wiele osób trio ma wiernie podążających ich tropem naśladowców.
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzia_dek toś mnie teraz pocieszył. :)
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nic. Jeśli i to nie pomoże spróbujemy coś innego... Uwierz, to będzie skuteczne. Czym walczysz, od tego zginiesz. ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Dodam, ze moje posty normalne ,krytykujące tylko stan słowotoku tych person są regularnie zgłaszane do usunięcia i… usuwane. Trochę dziwię się adminowi , że akceptuje taki poziom narracji. Dla mnie również ten słowny bełkot jest nie do przyjęcia.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Oczywiście macie rację...ciekawe komu zależy aby tak zaśmiecać tematy szkoda tego forum...naprawdę szkoda fajnych normalnych ludzi.
Z drugiej strony współczuję tej osobie która ''pisze'' jako kobieta / mężczyzna :?
ODPOWIEDZ