Co Ci będę mówił, ja mały człowiek
Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
Co Ci będę mówił, ja mały człowiek
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Nie mam zielonego pojęcia z jakiego powodu odpowiada Adminowi taki wygląd portalu. Jak tak dalej pójdzie to tylko te persona non grata zostaną a wtedy Admin będzie musiał zamknąć NS bo przestanie spełniać rolę, dla której zostało założone. Osoby te niczego poza bełkotem nie wnoszą, im tylko Na każdy temat wystarczy. W innych tematach infornacyjnych ich nie uświadczyny...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Droga AtinoAtina pisze: 03 lip 2021 21:25 Oczywiście macie rację...ciekawe komu zależy aby tak zaśmiecać tematy szkoda tego forum...naprawdę szkoda fajnych normalnych ludzi.
Z drugiej strony współczuję tej osobie która ''pisze'' jako kobieta / mężczyzna![]()
Nie Mnie osądzać .
A może ta Osoba jest Bardzo chora , samotna w bolach i cierpieniu ?
Może ta Pani/Pan nie ma "do kogo buzi otworzyć "
Stąd internet ?
Tutaj może dobrego psycholga by potrzeba
Nawet mnie udało się złapać ową Osobę gdy jako Mężczyzna zwracała się w w formie Żeńskiej .
To forum MUSI mieć swoich "Krzykaczy"
Pamiętasz ich bo było ich kilkoro - Niezapomnianą była Pani z Wrocławia
Do czasu do Kiedy Będziemy anonimowi - NIC NIKOMU nie grozi.
Do czasu do kiedy Jeden z Drugim nie dowie się ile Kosztuje miejsce na serwerze .
Widocznie jak to kiedyś Ujął Pan Administrator do Czasu Kiedy nie pojawi się DYM
Niech pisze do pisania w każdym temacie
Wszak forum utrzymuje z ilości osłon
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Owszem , lubię pożartować , pośmiać się ale na Boga , nie w temacie ,,Choroba alkoholowa " gdzie ktoś potrzebuje wsparcia , dobrego słowa itd...
Nie mam racji ? Pozdrawiam .
Swój post piszę po raz trzeci, ale go napiszę. Wylogowuje mnie po minucie, i od nowa zabawa. Dziwne, co? Dla mnie już nie....
Dani, tłumaczenie Andziozenkowi nic nie pomaga, Panu darkowi też nie pomoże. Za trudne.
Dziś wyciąga jego świątobliwość sprawe nicku. Kilka lat temu prosiłem, by wyjaśnił te kolory, to dziś wyciąga.
Pisze pan darek o jakiś ludziach, że ktoś tam gdzieś tam... A nie łatwiej by było konkretnie, zapomniałem odwaga nie pozwala...
Nie będę pisał o twojej świętości, bo nie mam czasu.
Jeśli chodzi o wódeczkę, to też do mnie pijesz. Nie piję wódki z powodu choroby. Wystarczy? Musi wystarczyć.
I proszę nie prowokuj tym pisaniem, bo święty nie jesteś i nie byłeś. Twój talent to forumowy płacz, jak to Ci się krzywda dzieje, a o swoje serducho dbaj. Zdrowia życze.
Witam, mam nadzieję że już w bardziej normalnymtemacie i forum. Przybyło po kanonizacji kilku świętych i niech tak zostanie. Lepsze to od świadomych idiotyzmów. Ten temat powstał po to by rozmawiać dzień i noc o wszystkim, lecz nie powstał po to, by idioci robili tu sobie przyczółek i skocznię sarkazmu w imię źle pojętej wolności słowa i demokracji. Na to mojej zgody nie ma i nigdy nie będzie. Tu powinna wrócić normalność i ludzie, którzy mają coś do powiedzenia w temacie. Pragnę przypomnieć, że nie ja tworzyłem forum, ale ja stworzyłem ten temat i tak jak inni mają swoje tematy, które trwają do dziś mając swoich założycieli i nie życzą sobie idiotyzmów, tak i tu o wyrozumiałość proszę. Trudnych chwil nie da się uniknąć, ale da się im zaradzić i przeciwstawić, i za to przeciwstawienie się z tego tematu Wszystkim bardzo dziękuję, prosząc o miły klimat w każdej chwili dyskusji, zapraszając jednocześnie każdego kto zażyczy sobie coś napisać i wyrazić swoje zdanie.
Miłego dnia życzę Wszystkim
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Czy Ty w swoim otoczeniu tolerujesz szerokopojętą głupotę, i Pozwolisz na jej rozwój? Dobrze Wiesz że na dłuższą metę każdy rodzaj idiotyzmu znudzi Ci się, i pogonisz go w końcu.
Dlaczego ma to robić Akurat tu? Załóż im temat, jeśli nie umieją i niech tam kleją głupa. Nikt im przeszkadzał nie będzie. Mam nadzieję że Rozumiesz mnie.?
Pozdrawiam
-
Gość
Ani że mnie święta, na dodatek z ograniczoną tolerancją na głupotę, Forum w tak "radosnej"postaci warto pozostawić tym, którzy odnajdują się takiej rzeczywistości. Ja już dawno wymiękłam... mała strata skoro i tak kontakty z pozytywnymi ludkami są poza oficjalnym Forum, ale tego uczą ludzie... Szkoda czasu, lepiej sobie wakacje zrobić. :roll
Dobrze, że tematy stricte wyjazdowe toczą się normalnym trybem. A po to przede wszystkim jest to Forum.
Trzymajcie się...
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Więc może wspomnę o wyjeździe na kilka dni ?
Wydaje mi się , że właśnie takie rozmowy powinny być i w tym temacie , na luzie , spokojnie choć i żarty mile widziane
Majko , Ogrodniku pozdrawiam Was serdecznie , będzie dobrze
Przepraszam , miłego dnia życzę też pozostałym forumowiczom .