Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:Witaj Andrzej Tak Alice mi pomogła i na pewno skorzystam choć z części bo czasu będzie mało...wydaje mi się, że będę miała wielką frajdę szukając krasnali - kiedyś oglądałam w tv. A Ty widzę, że też wędrowniczek? Polska jest piękna i trzeba by duuuuużo czasu aby wszystko zwiedzić Miłego zwiedzania
Aguniu,jest taka książka (wiem,bo mam) o krasnalach wrocławskich.
Pisałam już wcześniej,że znałam kilka osób z "Jana" i nikt z nich nigdy nie narzekał.Położenie fajne,warunki zupełnie przyzwoite,na zabiegi to jak w całym Lądku trzeba chodzić,na szczęście niedaleko.