Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry Wieczór Nocnym Markom i sympatycznym Podglądaczom pogoda wydaje się być odpoczynkiem po upałach,ale daje popalić w inny sposób same niże dookoła i samopoczucie nieciekawe,i jak tu wszystkim ...dogodzić pozdrawiam tych uśmiechniętych mimo-tu mnie strzyka a tam...rwie
Tak, tak - tu mnie boli, tu mnie koli a tam nie ruszajcie
Oto nasze samopoczucie w te niżowe dni
Ale już od jutra poprawa pogody znowu będzie narzekanie, że gorąco
I dogódź tu kapryśnym ludziskom , heh
andrzej1955 pisze:Dobry Wieczór Nocnym Markom i sympatycznym Podglądaczom pogoda wydaje się być odpoczynkiem po upałach,ale daje popalić w inny sposób same niże dookoła i samopoczucie nieciekawe,i jak tu wszystkim ...dogodzić pozdrawiam tych uśmiechniętych mimo-tu mnie strzyka a tam...rwie
Andrzej, mnie dzis szczególnie wieczorem coś strzykało, coś rwało, szczegolnie serce, więc postanowiłam sobie ulżyć...Zażyłam coś na rozszerzenie naczyń krwionośnych i...jest chyba lepiej...przynajmniej troszeczkę
Witam Was Serdecznie nawet nie wiecie jak mi ulżyło myślałem że tylko ja senior tak...narzekam ale takie podejście do spraw....strzykania to chyba dość pozytywne przydałaby się chyba jakaś....parkietoterapia a z tymi....wspomagaczami to uważajcie bo wpadniecie w.....przyzwyczajenie i to bez względu na...pogodę
andrzej1955 pisze:Witam Was Serdecznie nawet nie wiecie jak mi ulżyło myślałem że tylko ja senior tak...narzekam ale takie podejście do spraw....strzykania to chyba dość pozytywne przydałaby się chyba jakaś....parkietoterapia a z tymi....wspomagaczami to uważajcie bo wpadniecie w.....przyzwyczajenie i to bez względu na...pogodę
Mnie to nie grozi Dziś pogoda nie była wyznacznikiem samopoczucia, bo u mnie cały dzień było pogodnie...
ale czasem, jak coś zaszwankuje, trzeba sobie ulżyć...Prawda??
andrzej1955 pisze:Witam Was Serdecznie nawet nie wiecie jak mi ulżyło myślałem że tylko ja senior tak...narzekam ale takie podejście do spraw....strzykania to chyba dość pozytywne przydałaby się chyba jakaś....parkietoterapia a z tymi....wspomagaczami to uważajcie bo wpadniecie w.....przyzwyczajenie i to bez względu na...pogodę
O tak Andrzejku, tak - z naciskiem parkietoterapia - z dziką rozkoszą