Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ależ Wy wcześnie wstajecie...... i jeszcze macie wenę na takie piękne powitania
Dzień dobry.... fajny dzień, fajny humorek, fajnie tu zaglądnąć
Wszystkim życzę pięknych chwil
Byłem na komisji, prewencja. miłe zaskoczenie lekarka uprzejma, niestety zus nie spodziewał się chyba, że jak odwołam się do sądu w innej sprawie to na prewencję nie będę składał. No i psikus, bo większość dokumentacji czyli ok. 70-80% poszło do sądu i za bardzo nie ma na czym się oprzeć. Po delikatnym badaniu i miłym wywiadzie pani doktor stwierdziła że jeszcze główny prewencjusz musi się zapoznać i decyzję dostanę listownie z tym żebym za bardzo nie liczył, bo przed operacją nie chcą rozpatrywać spraw..... dla mnie wyjazd w zimie niestety nie kwalifikuje się, tak więc w przyszłym roku może uda mi się dopiero wyjechać. I czasami można trafić na sympatyczną czy sympatycznego lekarza orzecznika bo takich dwoje ludzi spotkałem i życzę Wam tego samego
Dzień dobry
Spóżniona wyjazdowy dzień ,dopiero zagościłam
Miło gadusiacie ,niech tak pozostanie
Andy , dobra wiadomość ZUS
Znów upalny dzień ,susza podlewanie roślinek
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam
W każdej regule są wyjątki i to się w Twoim ZUS-ie Andy potwierdziło.
Wszędzie pracują tylko ludzie a, że są różni to wiemy i w większości brak im empatii to już żadna tajemnica.
Powodzenia