Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewaszko
Przy są sąsiedniej klatce drzewo roztrzaskane i wpadło sąsiadom na balkon , obok mojego ale był huk i wtedy to światło i woda bo transformator też oberwał myślałam że zostawiłam burze w górach Ale nie one są wszędzie .
Jeszcze grzmi ale już słabiej. Miłego wieczoru I spokojnej nocy
Niedzielne dzień dobry,
od rana przygrzewa ale wczoraj wieczorkiem łaskawie popadało , no przynajmniej u mnie
trochę pobłyskało i pomruczało
Odpoczynku życzę , fajnej niedzielki
Dzień dobry, u mnie też są tylko alerty, opadów brak.
Pomidory i ogórki podlewam codziennie.
W lesie jest dużo grzybów, ale z lokatorami.
Pozdrawiam słonecznie.
W mojej Warszawie nie padało, po drugiej stronie Wisły i pogrzmiało i popadało.
Słoneczko już rankiem daje ostro. Rolety opuszczone, klima chodzi… da się przeżyć.
Obiad letni, rosołów nie będzie . Mleko zsiadłe, ziemniory, jajeczko i do tego zielenina.