Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziś snów nie pamiętam. Nawet jak mnie deszcz zmoczył z rana, to luk w pamięci nie otrzeźwił
Zamiast kawki, rozgrzewającą herbatkę zaproponuję, bo pogodowo nieciekawie jest
Witam,
północny wschód zasnuty deszczowymi chmurami , jesienna pogoda , a chce się słoneczka .
Grażynko - gratulacje , a wyjazd pewnie szybciutko jeszcze święta Cię złapią .
Kruszynko, nie wątpię w pomocną dłoń Forumowiczów , cieszy, że są ludkowie życzliwi
Dobrego dnia życzę
Haj dzień dobry chwilowo zakotwiczyłam w domu . Zapraszam na kawkę czy jak ktoś woli herbatkę ......i na kozi ser z miodem albo na sałatkę z burakiem, roszponką, łososiem i z fetą
Zastanów się,bo za ten występ w muszli zostałaś pierwszorzędnie nagrodzona
Widziałaś swoją podobiznę w parku zdrojowym Gaja Cię nazwali .Cała na czerwono chyba pod kolor glanów
Poszło na Ciebie funduszy Tania nie jesteś w voice tyle nie wyciągniesz
Widziałam i podziwiałam Gaję...dla mnie super. O gustach artystycznych się nie dyskutuje.
Bristol miał wiele kontrowersyjnych dzieł.
Dzień dobry dzisiaj na szczęście bez deszczu.