Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: zbigniew165 »

Dzień dobry
U mnie słoneczko i już 18 stopni, a ma być 23 stopnie.
Co do waszego Mielca, którym zachwycone są Duszyczka i Gienia, to chciałem Wam tylko powiedzieć, że Lunastic, który pisze bezpośrednią relację jest chyba bardziej wiarygodny, niż osoba, która zaistniała na forum jednym wpisem reklamującym zalety wymienionego wyżej obiektu w Krynicy i zniknęła nawet zamykając konto.
Mnie możecie się nie obawiać, bo Krynica nie leży w moim zainteresowaniu i nie będę się wypowiadał na ten temat, gdy opinię pisze osoba, która jest już jakiś czas na forum i relacjonuje pobyt będąc na miejscu nie " piejąc z zachwytu " jak tam jest extra.
Oczywiście przysiadłem się do kawy Marzenki. :)
Miłego dnia :kwiat:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

GIENIA pisze: 14 maja 2024 08:56

Dusieńko ... może przywiozę Wam czereśni :)
Oooop...już robię miejsce w brzuchu...😀mniam..😋

I u mnie susza ..... węże , konewki w akcji .... cukinia zakwita :D
Te węże to zabrzmiały grożnie...😲

W Białym .oczywiście opożnienie w stosunku do południa Polski w dojrzewaniu owoców.Kwitną tylko sadzonki pomidorów na giełdzie rolnej.W kwestii czereśni.to nawet nie ma ich w sprzedaży...Przynajmniej na giełdzie i sklepach mojej dzielnicy.Giełdowa cena truskawek 2 dni temu to 15-18 zł/kg.Piszą .że to polskie...ale nie jestem tego pewna.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

zbigniew165 pisze: 14 maja 2024 09:05 Dzień dobry
U mnie słoneczko i już 18 stopni, a ma być 23 stopnie.
Co do waszego Mielca, którym zachwycone są Duszyczka i Gienia, to chciałem Wam tylko powiedzieć, że Lunastic, który pisze bezpośrednią relację jest chyba bardziej wiarygodny, niż osoba, która zaistniała na forum jednym wpisem reklamującym zalety wymienionego wyżej obiektu w Krynicy i zniknęła nawet zamykając konto.
Mnie możecie się nie obawiać, bo Krynica nie leży w moim zainteresowaniu i nie będę się wypowiadał na ten temat, gdy opinię pisze osoba, która jest już jakiś czas na forum i relacjonuje pobyt będąc na miejscu nie " piejąc z zachwytu " jak tam jest extra.
Oczywiście przysiadłem się do kawy Marzenki. :)
Miłego dnia :kwiat:
Zbyszku... zawsze jest ten pierwszy raz wyjazdu i pierwsza rejestracja na tym forum.Pierwsze przeżycia i opinie... Często pozytywne .Bywa to takim zachłyśnięciem się innego...fajnego życia na luzie...
.Odczułam to głęboko na własnej skórze i baaardzo przeżyłam szykany będąc osądzaną niesprawiedliwie..Trauma pozostała do dziś...to już ponad 8 lat.Może jestem zbyt łatwowierna i uczuciowa ale ufam ludziom i przeżywam niesprawiedliwość kiedy ktoś robi coś w dobrych intencjach a wychodzi jak zwykle -kopniaki w zadek.Nie osądzajmy ludzi jeśli nie znamy ich.Jesli kłamią i robią to w celach materialnych to karma wraca.Kiedyś sami zostaną oszukani.W przypadku otrzymania skierowania z reguły jedziemy w to miejsce i tak..tyle że z gulą w gardle i ogromnym stresem.Mało kto(.przynaniej wśród moich znajomych) kombinuje jakieś zamiany na zwroty..nie koniecznie lepsze..Budzi to tylko strach...Mnie przestraszyło.Stąd tak nękam Lunastic.😏❤️
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

zbigniew165 pisze: 14 maja 2024 09:05
Co do waszego Mielca, którym zachwycone są Duszyczka i Gienia ....
Zbyszku , Mielec nie jest nasz .... ;) ... na dodatek ja nigdy w nim nie byłam , w ogóle nie byłam w Krynicy :) więc jak mogę zachwycać się czymś , czego nie znam :o ;)
Nie mam zupełnie zdania na ten temat , czytam tylko to , co piszą inni :) i nie nakręcając się , wyciągam wnioski :)

I proszę ... nie ciągnijmy w Szalonych tego tematu :roll:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Pogoda marzenie 8-) rower czeka
Krynica cudowna kocham o każdej porze roku Duszyczko fajny czas przed Wami
Jest jeszcze filiżanka kawy :roll:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Dzień Dobry :kwiat:
Jak to się mówi jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki. :lol:
Nie każdemu odpowiada wszystko. :?:
Ja na przykład nie mogę chodzić po górach i terenie ze spadkami, bez poziomu - błędnik :roll:
Dostaję skierowania , jak na złość do takich sanatoriów, które są właśnie tak położone, słabo. :shock:
Nie wypowiadam się więcej, bo każdy ma swoje spostrzeżenia na ten temat.
Dosiadam się do kawy, chętnie wypiję. :)
Pozdrawiam. :kwiat:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Atinko...mogę poczęstować Cię maślanką.🐮🥛🐄Zdrowsza.
Ciægle coś tam szperam o Krynicy w żrodłach info..Już czuję.że jeden turnus to będzie zbyt krótki i powrót będzie obowiązkowy.Letni wyjazd do uzdrowiska będzie moim pierwszym...zawsze nie mogłam trafić w termin Mam nadzieję.że pogoda nie zawiedzie...co kolwiek to oznacza

:D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Atinka znad morza i zna Krynicę , a ja nie :oops: czas to zmienić ;)
Tak to jest , jak się jedzie w nieznane miejsce :) szuka się opinii , przegląda zdjęcia , a często na miejscu jesteśmy zaskoczeni ... oby pozytywnie . 8-)
Piękny termin masz Duszyczko , więc podejrzewam , że wrócisz zadowolona :)
Martinko , każdy z nas ma inne schorzenia , i każdy inaczej odbiera pobyt w różnych miejscach . Ja np. bardzo źle zniosłam pobyt w klimacie Horyńca .... nie piszę tutaj o smrodzie siarki , czy o tym , że to odludzie , ale o samym wpływie klimatu na mój organizm . Przy pobycie 3 tygodniowym , ostatni tydzień to już był okropny :o ... pomimo tego , skusiłam się jeszcze niedawno na wyjazd kilkudniowy i było ok. .... 8-) może dlatego , że był to krótki pobyt .

Ważne , że mamy już cieplutko , popadać mogłoby , ale najlepiej nocą i byłoby extra :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jestem "Za" popadaniem.
Właśnie wkurzyłam się...i podlałam skalniak.Wiem.że nie pora na to...ale słyszałam.jak rośliny krzyczały do mnie" Pić !"🥀I wysłuchałam ich.. ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Geniu masz rację z tym klimatem...Ja nigdy nie pojadę na kurację do Muszyny źle się tam czuję na maxa :roll:
A rzut beretem w Krynicy cudownie i bądź tu mądry :lol: tylko słuchać swojego organizmu ;)
ODPOWIEDZ