Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Musieć nie musiałam, ale se weszłam, bo już mam dość kołdry i patrzenia na jedną ścianę. Aż zaczęłam liczyć listki drzewa oliwnego na obrazie
Co do dokuczania, to Ty zważ, że jestem pod ochroną... jako rekonwalescentka należy mi się jak psu micha
Guz doda Ci uroku Piękna
To i ja sobie posłucham Omegi i Scorpionsów..... Lubię ich.
Jeszcze raz miłego.
A ileś Ty chciała być pod tą ochroną
Już prawie miesiąc obchodzę się z Tobą jak z jajkiem. Wystarczy
Leż, leż Bożenko i niech Cię nie kusi wstawanie. Jak się do tej pory chałpa nie zawaliła,
to już się nie zawali Mimo,żeś zgaga, to love Cię i pozdrawiam